2019-11-13 22:51

Tăriceanu ÎNTOARCE ARMELE: ”Iohannis are dreptate. Sunt de acord cu el!”

 |  21:51
Tăriceanu ÎNTOARCE ARMELE: ”Iohannis are dreptate. Sunt de acord cu el!”

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a scris joi, pe Facebook, că este de acord cu Klaus Iohannis când spune că trebuie modificată Constituția României, dar că trebuie modificată astfel încât președintele Republicii, ”care noaptea visează niște întrebări fără subiect și predicat pentru un referendum inutil”, ”să nu mai poată pune în practică, pe banii și munca românilor, orice fantezie”.

”Sunt de acord cu dl Iohannis! Da, dragi români, dl Iohannis are dreptate! Constituția României trebuie modificată! Trebuie modificată în asemenea fel încât un Președinte al Republicii, care noaptea visează niște întrebări fără subiect și predicat pentru un referendum inutil să nu mai poată să pună în practică, pe banii și munca românilor, orice fantezie! Da, Constituția trebuie modificată în asemenea fel încât să existe un filtru între fanteziile unui Președinte și punerea lor în practică! Cred că este necesar ca cea mai înaltă instanță din România, Curtea Constituțională, să spună dacă întrebările acestui referendum inutil sunt constituționale, dacă ele nu încalcă drepturi și libertăți ale cetățeanului sau dacă nu au decât un scop electoral”, a scris Tăriceanu pe Facebook. Potrivit acestuia, ”întrebările dlui Iohannis ne-au băgat pe toți într-o ceață și mai adâncă”, iar referendumul, după ce a văzut întrebările, este o rușine. ”Înțelegem din ele că dl Iohannis nu are nici o problemă cu grațierea unui criminal sau violator, dar este ferm convins să țină la beci pe cel care a comis o faptă de corupție! Înțelegem, de asemenea, că dl Iohannis vrea ca oricine să poată contesta ordonanțele guvernului la Curtea Constituțională! Când s-a gândit la oricine, a avut în vedere Bundestagul, Duma sau primarul din Fierbinți? Am crezut că acest referendum e doar unul inutil, menit să-l aducă pe dl Iohannis mai devreme în campania pentru al doilea mandat! Acum, după ce am văzut cele 2-3 întrebări, cred că acest referendum este o rușine! De fapt, întrebarea acestui referendum este alta: sunteți de acord ca un președinte care nu este capabil să pună corect o întrebare în limba română să poată candida la o funcție publică în statul român?”, a mai scris Tăriceanu.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-25Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
25 Apr 2019

ETERIST TRADATOR HOT EXCROC
NEGRO
26 Apr 2019

Taricenu nu intoarce armele, maestre! Merge mai departe pe drumul lui deja invechit, de limbric PSD-ist. A uitat de valorile liberalismului prin care s-a ridicat, totusi, sub pulpana lui Dan Amedeo Lazarescu, care l-a renegat pana la urma, cand ipochimenul si-a afirmat deschis spiritul sinuos de canalie politica. Grecul a ales calea care-i era comoda: nu prin munca cinstita, prin efort propriu, prin viziunea individualitatii plenare, active, libere, creatoare. Limbricul s-a strecurat printre oligarhii rosii abonat la tzatza statului, de unde supt cu varf si indesat. Acum continua sa propuna un stat gri al coruptiei generalizate, ca el sa ramana pentru vecie cu ce a ~agonisit~. Talharule, stii ca nu vei supravietui intr-o Romanie a adevaratelor valori liberale, unde doar cei capabili si buni vor accede spre prosperitate si fericire. Te-ai inhaitat cu oligarhii rosii unde viclenia, hotia, prostia si lichelismul si-au dat mana pentru sectuirea Tarii, pentru izgonirea de pe pamantul sfant, romanesc, a celor cu adevarat capabili si buni. Dar nu va va mai merge ticalosior! Dupa 26 mai va veti relua locul meritat. In groapa de gunoi a istoriei! Asa sa ne-ajute adevarata constiinta de romani, ca Dumnezeu e departe!
ANONIM
26 Apr 2019

,,Valori liberale''!!!!!!!!!???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?Care sunt aceste valori la inaintasii vostri?Uciderea unor tarani ,de fapt a 11000 de oameni adusi la disperare de ,,valorile liberale ''Hai lasa ne !Ce valori liberale apara sterpul vostru care nici el nu stie ce i cu el Are mintea setata pe ura si hotie,pe excursii si falsuri de a fura case Astea sunt ,,valori liberale ''asa i SIKTIR ca mi e scarba !
# UNDE-I DIGITALIZAREA???
27 Apr 2019

INFRASTRUCTURĂ, DIGITALIZARE JUSTIȚIE, VOT ELECTRONIC, 300 ,, P ", IQ-URIL DE PE LISTE, FEZABILITATE LA LANSARE satelit pe MARTE....
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Avem Grindeanu, așteptăm Guvern Avem premier, dar nu avem încă Guvern. În penultima zi a anului, când este deja prea târziu pentru a mai avea un Executiv funcțional PSD-ALDE care să mai decidă ceva în 2016, președintele Iohannis l-a desemnat ca prim-ministru pe Sorin Grindeanu, a doua propunere scoasă din mânecă de Liviu Dragnea
30 Dec 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray