2020-07-06 20:27

Tăriceanu l-a găsit VINOVAT pe Iohannis pentru învrăjbire: ”Peștele de la cap se ÎMPUTE”

 |  22:04
Tăriceanu l-a găsit VINOVAT pe Iohannis pentru învrăjbire: ”Peștele de la cap se ÎMPUTE”

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marţi, la Vaslui, că România este o ţară dezbinată şi că situaţia este provocată şi întreţinută de însuşi şeful statului.

"Din punctul meu de vedere, această învrăjbire nu este specifică ultimelor săptămâni de campanie electorală. Fractura asta enormă în societate este de o bună bucată de vreme şi cred că este cel mai regretabil lucru care s-a întâmplat pentru România. Acum privim doar pentru alegerile pentru Parlamentul European, dar perspectiva trebuie să fie mai lungă. Ce facem cu România? Crezul meu este că noi trebuie să avem o Românie unită, dar, aşa cum spune proverbul, ştiţi că peştele de la cap se împute. Atâta vreme cât preşedintele României nu va înţelege că misiunea lui cea mai importantă, dincolo de reprezentarea la întâlniri oficiale şi sindrofii, este să-i ţină pe români împreună, pentru că el este preşedintele tuturor românilor după ce este ales, România o să rămână, din păcate, o ţară divizată, în loc să fie capabilă să îşi unească energiile pentru a progresa", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, informează agerpres.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-22Parerea ta...

RADIO EREVAN RASPUNDE
21 Mai 2019

corect..pestele de la cap se-mpute dar capul cel imputit este diavolul iSARESCU...in rest totul e valabil
HA,HA,HA!
22 Mai 2019

Lui joiannus nu-i ajung cele 6 case pe care le mai are. Vrea sa-si retrocedeze si Palatul Cotroceni.
NU SE POATE
30 Mai 2019

Vai domnu Tariceanu tara e dezbinata, cum ati observat ce destept sunteti! Normal, unii vor sa faca treaba sa munceasca si altii vor sa astepte pomana si sa fure. Te-ai intrebat vreodata de ce un roman plecat la munca in strainatate nu mai voteaza in viata lui vreodata cu PSD?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz