2020-07-09 14:22

Tăriceanu LAUDĂ scrisoarea lui Giuliani: ”E o ANALIZĂ foarte atentă”

 |  16:24
Tăriceanu LAUDĂ scrisoarea lui Giuliani: ”E o ANALIZĂ foarte atentă”

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a comentat marți scrisoarea lui Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal şi fost primar al oraşului New York, în care cere verificarea protocoalelor PG-SRI şi stoparea presiunilor asupra judecătorilor.

„Nu știu pentru cine face lobby, nu am auzit să fie angajat pentru cineva din România, în așa fel încât să se justifice în cel mai mic fel această afirmație. În schimb, ceea ce știu de Giuliani este că s-a remarcat ca procuror în combaterea mafiei adevărate din New York, apoi a avut un mandat lung de primar al New York-ului. (...) Este o personalitate și în domeniul justiției și în viața publică din Statele Unite”, a punctat Tăriceanu.

„Lucrurile despre care mulți din România au încercat să le țină sub preș, abuzurile grave ale DNA-ului, au ajuns să fie subiecte de interes major și pentru cei din UE și din America. Giuliani pune în scrisoare o întrebare foarte simplă: cum pot să aibă investitorii români încredere în România când justiția funcționează atât de defectuos. Și apoi trece la o analiză foarte atentă, care dovedește o bună cunoaștere a realităților din România”, a spus Tăriceanu.

„Face recomandări din perspectiva unui om care are cunoștințe. Problema amnistiei nu este o problemă nouă”, a declarat, marți, 28 august, liderul ALDE.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-28Parerea ta...

ANONIM
28 Aug 2018

IMBECILII SE APRECIAZA INTRE EI..........
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz