2020-08-14 16:48

Tăriceanu: Meleşcanu nu mai are calitatea de membru ALDE!

 |  12:53
Tăriceanu: Meleşcanu nu mai are calitatea de membru ALDE!

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat miercuri, în Senat, că fostul ministru al Afacerilor Externe Teodor Meleşcanu, ales preşedinte al Senatului, nu mai are calitatea de membru ALDE.

„Să luăm act oficial de desfiinţarea grupului ALDE prin eliminarea domnului Meleşcanu. Vă anunţ că voi depune imediat o notificare la biroul preşedintelui Senatulului prin care anunţăm configurarea grupului mixt şi sigur că va trebui să luaţi act şi de acest lucru, dar în momentul de faţă trebuie să atrag atenţia că trebuie reconfigurat Biroul Permanent întrucât domnul Meleşcanu nu are calitatea de membru ALDE şi dumeavoastră l-aţi ales şi aţi vrut să-l contaţi în dreptul grupului ALDE. Deci vor trebui recalculaţi coeficienţii şi evident, funcţiile care sunt alocate fiecărui grup” a afirmat Călin Popescu Tăriceanu miercuri, la Senat.

Şi senatorii USR şi PNL au cerut reconfigurarea Biroului Permanent al Senatului.

Şedinţa Senatului a fost întreruptă pentru discuţii între liderii de grupuri parlamentare.

Teodor Meleşcanu, susţinut de PSD, a câştigat marţi funcţia de preşedinte al Senatului primind 73 de voturi, iar Alina Gorghiu, susţinută de opoziţie, a fost votată de 59 de senatori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-11Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Sep 2019

oricum psd ul se duce la vale.Degeaba se zbate florareasa ca nu mai merge niciun fel de scamatorie,trebuie sa vina la vot in parlament asa cum scrie la constitutie.Daca nu are majoritate vom avea guvern provizoriu fara psd-isti..yuhuuuuuu ce bine ca scapam de astia
UAUUU
11 Sep 2019

Eu cred ca nici tu nu o sa mai fi membru ALDE! :)))
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz