2020-08-14 18:02

Tăriceanu merge la RECEPŢIA de Ziua Europei de la Cotroceni

 |  14:35
Tăriceanu merge la RECEPŢIA de Ziua Europei de la Cotroceni

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, răspunzând unei întrebări că una sunt declaraţiile politice şi altceva relaţiile instituţionale, astfel că va merge la recepţia de Ziua Europei de la Cotroceni.

Întreabat dacă, având în vedere şi declaraţia de astăzi a preşedintelui Klaus Iohannis, de 9 mai va merge la recepţia de Ziua Europei organizată de Administraţia Prezidenţială, Tăriceanu a răspuns: “Haideţi să separăm lucrurile. Una este relaţia instituţională, altele sunt atitudinile şi poziţionările de ordin politic. Le pun pe fiecare în căsuţa care trebuie. Eu sunt obligat să colaborez şi fiecare suntem obligaţi să colaborăm instituţional, ceea ce decurge din întreg cadrul constituţional şi legislativ şi sigur că acest lucru se va întâmpla”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-02Parerea ta...

ANONIM
02 Mai 2018

Pentru stabilirea adevarului si a normalitatii in RO vis a vis de nenorocirile si atrocitatile ce se petrec in tara dupa 1990 E DE STRICTA NECESITATE INFIINTAREA CURTII MARTIALE SI/SAU SESIZAREA Curtii Penale Internaționale (Tribunalului Penal Internațional) de la Haga .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz