2019-12-07 13:14

TĂRICEANU, mesaj de SPRIJIN pentru Jandarmerie și Poliție: „Forțele de ordine acţionează în conformitate cu atribuțiile legale!”

 |  17:14
TĂRICEANU, mesaj de SPRIJIN pentru Jandarmerie și Poliție: „Forțele de ordine acţionează în conformitate cu atribuțiile legale!”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a solicitat, sâmbătă, liderilor politici să îşi asume răspunderile care le revin în menţinerea ordinii publice, păstrarea păcii sociale şi apărarea unităţii naţionale.

"Solicit tuturor liderilor politici să îşi asume răspunderile care le revin în menţinerea ordinii publice, păstrarea păcii sociale şi apărarea unităţii naţionale. Este important să punem punct tuturor injuriilor şi incitărilor la violenţă din ultimele săptămâni, care nu fac decât să pună gaz peste foc. Trebuie spus că evenimentele de ieri au fost şi rezultatul incitărilor la violenţă din spaţiul public pe care, din păcate, unii lideri politici le-au încurajat", a scris Tăriceanu, pe Facebook. El a adăugat că a urmărit "cu multă îngrijorare" protestele violente care au avut loc vineri seara în zona Pieţei Victoria şi a subliniat că "reacţia tuturor instituţiilor statului în aceste momente tensionate este importantă pentru democraţia din România". "Românii trebuie să ştie că instituţiile statului, cu atribuţii în acest sens, veghează pentru a respecta legea şi ordinea; iar, din acest punct de vedere, vreau să transmit un mesaj de suport pentru Jandarmerie şi Poliţie. Este nevoie ca românii să ştie că Jandarmeria şi Poliţia acţionează pentru a menţine liniştea şi ordinea publică, în conformitate cu atribuţiile legale", a evidenţiat Tăriceanu. El a atras atenţia că "violenţa de limbaj degenerează în violenţă fizică, iar violenţa fizică în condiţiile actuale loveşte nu numai în civilii paşnici sau în forţele de ordine, ci în integritatea, suveranitatea şi independenţa naţiunii transformându-se în act de trădare naţională".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-11Parerea ta...

@MASCARICEANU
11 Aug 2018

gura nebunului adevar graieste doi gunoieri zici? e adevarai.. in afara de DRAGNEA SI TARICEANU TOTI CEILALTI SUNT NISTE GUNOAIE DE CARE CEI DOI TREBUIE SA CURETE TARA GENOCIN FARA NICI UN MORT STII CE VORBESTI STII CE INSEAMNA GENOCID BOULE ? VOI NAZISTUL VOSTRU SI LOSERII DIN DIASPORA NU O SA CONDUCETI TARA NICIODATA TRADATORILOR SI VANZATORILOR
ANONIM
13 Aug 2018

PARLAMENTUL ESTE O ADUNATURA DE PANARAME. ACTUALA CLASA POLITICA TREBUIE ARUNCATA LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI. PENTRU A SALVA ROMANIA SUNT NECESARE ALEGERI ANTICIPATE PE RINCIPIILE MERITOCRATIEI, FARA DERBEDEI, GOLANI, RETARDATI, CURVE MASCULINE SI FEMININE, TICALOSI, SFERTODOCTI, CU MULTE TITLURI SI DIPLOME CUMPARATE LA COLTUL STRAZII.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray