2020-08-10 01:46

Tăriceanu, mesaj FERM: ”La referendum, să NU se voteze!”

 |  21:54
Tăriceanu, mesaj FERM: ”La referendum, să NU se voteze!”

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat marţi că recomandarea formaţiunii sale este "să nu se voteze" la referendumul din 26 mai pe tema justiţiei, pentru „a nu-i face jocul” şefului statului, Klaus Iohannis.

„Fiecare, până la urmă, are libertatea să procedeze cum crede, dar în condiţiile date, rezultă clar că recomandarea noastră este să nu se voteze la acest referendum, pentru a nu îi face jocul preşedintelui”, a spus Tăriceanu, marţi, la finalul Biroului Politic Executiv al ALDE. Potrivit lui Tăriceanu, referendumul din 26 mai „nu este o problemă de consultare reală”.„Mulţi colegi m-au întrebat cum să procedeze la referendum. Le-am spus că, după părerea mea, este practic o diversiune prin care preşedintele încearcă să intre mai devreme în cursa prezidenţială, în campanie. În al doilea rând, întrebările sunt ceva de genul 'Ca să respiri ai nevoie de oxigen?'. Da. Răspunsul evident nu poate fi decât unul singur. Deci, nu este o problemă de consultare reală. Deci, e o încercare de deturnare a dezbaterii, care ar fi trebuit să fie axată pe problemele Europei. România trebuie să conştientizeze mai mult că este membră a UE. (...) Trebuie să ne schimbăm atitudinea pe care o avem faţă de UE, să înţelegem că avem şi drepturi, şi responsabilităţi în comun”, a adăugat Tăriceanu.

  Sursă: Agerpres

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-07Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
08 Mai 2019

SOBOLANE IMPUTIT CINE CREZI CA TE ASCULTA? AI UN GRUP DIN CE IN CE MAI MIC SI MAI NESEMNIFICATIV
MASCARICEANU
08 Mai 2019

Nici o diferenta intre cei doi borfasi din fruntea parlamentului. Ambii repetenti , hoti , mincinosi si lichele bolsevice. Nu stiu ce gunoaie vor mai vota asemenea nevertebrate.
ANONIM
08 Mai 2019

Cine voteaza prostia asta de referendum inseamna ca este deacord cu homalaul hot de case si traficant de copii Cu criminalul de la Colectiv si cu falsurile sale Cu gandirea sa nazista si antiromaneasca ,,Coruptea''este creata de el are originea in primaria Sibiului acolo unde fiinta asta abjecta urzea si falsifica impreuna cu cati va notari corupti ca si el furau si falsificau acte Grupul de crima organizata a fost creat de acest alogen venetic de el si ravasitoarea i stafidita HOTI NESIMTITI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz