2020-07-06 20:05

Tăriceanu, nou anunț despre PREZIDENȚIALE. Cine l-a ENERVAT pe liderul ALDE

 |  23:52
Tăriceanu, nou anunț despre PREZIDENȚIALE. Cine l-a ENERVAT pe liderul ALDE

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, susţine, într-o postare pe Facebook, că decizia privind candidatura sa la Preşedinţia României "nu se ia când anunţă propaganda altor state şi presa care dezvoltă astfel de manipulări" şi remarcă "o tendinţă de implicare a unor factori de influenţă străini, din afara democraţiilor consolidate, în disputele politice din Europa şi SUA".

"Decizia privind candidatura mea la Preşedinţia României nu se ia când anunţă propaganda altor state şi presa care dezvoltă astfel de manipulări. Realitatea Tv şi alte instituţii media care preiau sistematic asemenea mesaje devin, cu sau fără voie, instrumentele unei dezinformări nocive pentru statul român. Remarc o tendinţă de implicare a unor factori de influenţă străini, din zone aflate în afara democraţiilor consolidate, în disputele politice din Europa şi Statele Unite", a scris Tăriceanu. El a mai punctat că, "indiferent care sunt simpatiile şi antipatiile pe plan intern, cred că avem toţi responsabilitatea de a descuraja astfel de acţiuni".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-04Parerea ta...

ANONIM
05 Mar 2019

PENTRU SALVAREA RO daca se mai poate ASA CEVA sunt necesare ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE SI UNINOMINALE excluzand candidaturile politrucilor postcomunism care au activat dupa 1989 in functii politice, guvernamentale, administrative si in sistemul judiciar. CLASA POLITICA TREBUIE PRIMENITA 100%.
ANONIM
05 Mar 2019

Vă amintiți dacă și Tăriceanu a susținut deciziile de la BNR referitoare la administrarea rezervelor publice de aur ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz