2019-07-19 15:16

TĂRICEANU: „Noua securitate are doi părinţi, Traian BĂSESCU şi Klaus IOHANNIS…”

 |  22:33
TĂRICEANU: „Noua securitate are doi părinţi, Traian BĂSESCU şi Klaus IOHANNIS…”

Preşedintele Senatului şi al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat sâmbătă, la mitingul PSD din Piaţa Victoriei, că responsabilii pentru "abuzurile" din ultimii zece ani sunt Traian Băsescu şi Klaus Iohannis, împreună cu "cozile lor de topor" Laura Codruţa Koveşi şi Florian Coldea, informează Agerpres.

"La noi, noua securitate are doi părinţi (...) Unul se numeşte Traian Băsescu şi celălalt Klaus Iohannis. Traian Băsescu a creat noua securitate şi Klaus Iohannis o foloseşte împotriva oponenţilor politici. Responsabilii pentru abuzurile din ultimii zece ani sunt Traian Băsescu şi Klaus Iohannis, împreună cu cozile lor de topor care se numesc Kovesi şi Coldea", a declarat Tăriceanu, în discursul ţinut în faţa participanţilor la miting. Liderul ALDE i-a îndemnat pe participanţii la miting să nu se lase intimdaţi şi a promis că ascultările telefoanelor vor înceta. "Intervenţii ilegale în politică şi în economie vor înceta de asemeni, şi aceasta va fi responsabilitatea instituţiei supreme a democraţiei, adică a Parlamentului. Eu nu vreau răzbunare şi sunt convins că nici dumneavoastră nu vreţi răzbunare. De aceea fac un apel către toţi cei care sunt acoperiţi - acoperiţii din presă, din justiţie, acoperiţii din politică, din administraţie, de peste tot - tuturor le cer curajul să fie parte a schimbării şi a reconcilierii în această ţară. Iar în ceea ce mă priveşte, mă angajez să lupt în continuare până când dreptatea, libertatea şi demnitatea noastră vor învinge definitiv", a mai spus preşedintele Senatului. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-09Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
09 Iun 2018

AU VENIT NOI MONERI CU GULERE ALBE . DOSARUL REVOLUTIEI SI MINERADIADEI SAU REZOLVAT DE 29 ANI . ZI JUSTITIE DE CE TACI ??????????????
TUDOR
09 Iun 2018

Adica pana la Traienica functiona vechea securitate ?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Iun 2018

da de ce acest personaj repeta ca un papagal ceea ce spunea Udrea cand a fost arestata pentru coruptie?....ca "noua securitate ,binomul,bla bla blaaa"..............daca te pretinzi politician nu mai pune in gura porcariile scoase de altii..mai ales personaje compromise cum a fost Udrea//Chestia asta te face sa vezi ca erau mana in mana si Udrea,si Ghita,si Mazare,si cei care mai au astazi probleme de coruptie.....Hai sa lamurim o chestie...Nu e DNA-ul de vina ca voi ati furat cot la cot cu nesimtire....oricat at incerca sa distrageti atentia cu tampenii
CUCU VEAUA
10 Iun 2018

Bai porcane Daca s a furat DNAul trebue sa si faca datoria sa ancheteze si sa trimita in fata judecatorilor fiecare caz dar nu sa intervina el in justitie nu sa fabrice el dosare dupa cum i se dicteaza de catre un sef de stat mai hot decat hotii si mai pervers decat perversii A stat ca un porc beat ascuns in perioada mitingului PSD Daca era un individ normal fara probleme iesea ma tata sa si apere ideile ,dar asa fiind corupt si perfid nu a indraznit Lumea asteapta o vorba o incurajare de la un sef de stat cinstit si corect dar cum sa iasa el daca este hot
AVEȚI DREPTATE
10 Iun 2018

amândoi: și cucuveaua roz-bombon până la un punct (adică ăla cu DNA-ul), dar și Cucu veaua! Io zic că-s mână-n mână TOATE INSTITUȚIILE STATULUI PRIN CAPII LOR CONDUCĂTORI, SPRE A-ȘI SPĂLA RUFELE CÂT MAI DISCRET, CÂT MAI TÂRZIU, EVENTUAL PÂNĂ LA PRESCRIERE SAU ÎNDEPLINIREA VÂRSTEI ÎN CARE LEGEA ȘI DREPTURILE OMULUI, NU-ȚI PERMITE SĂ-L MAI ȚII PE TÂLHAR CÂT AR MERITA, ÎN PUȘCĂRIE...asta dacă nu cumva cere azil politic prin Madagascar sau își deschide magazine, inclusiv cofetării de lux, precum DAN IOAN POPESCU (”celebrul” hoț DIP! Mai știe cineva, ceva de el?!) LIPSA ACȚIUNII JUSTIȚIEI în ansamblul ei, în privința MARILOR BORFAȘI POLITICI, arată - a nu știu câta oară - cât de greu, aproape imposibil este să faci justiție corect, atâta timp cât ea este subordonată politici, are șefi numiți politic, iar procurorii - au ÎNCĂ statut de magistrat! Iar Guvernul este format din javrele poltiice din Casa Boului! AFERIM! SĂ LE FIE DE CAP!
PENTRU CUCUVEAUA ROZ...
10 Iun 2018

Voaim să te întreb CEVA demult pentru că, se pare ții cu Mona Lisa de România (eu...nu!); cum de nu te deranjează că Mona Lisa a afirmat la B1TV că nu are prioritate dosarul Revoluției? Cum de nu-ți dă de gândit faptul că, actualii PENALI, în frunte cu Dracnea, Trădiceanu și alții...MULȚI, din toate partidele...nu și-ar mai fi arătat nasul la televizor ori făcând politică bunului -plac DACĂ doamna mai sus-amintită și-ar fi făcut DATORIA NEPĂRTINITOR, IAR JUSTIȚIA N-AR MAI FI TRENAT NEPERMIS DE MULT ÎN CAZUL LOR, AL POLITICIENILOR! Și ultima întrebare: de neo-bolșevism o găsesc vinovată și pe Mona Lisa fiindcă prin DELAȚIUNEA/TURNĂTORIA acelui mafiot politic băgat în MAFIA POLITICĂ...SCAPĂ fir-ar al dracului...și cu banii și cu libertatea, DOAR pentru că și-a turnat ”fratele” mafiot! Asta nu-ți sare în ochi? Nu te zgârie pe retină?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray