2019-10-15 16:52

Tăriceanu o PROVOACĂ pe Laura Kovesi: ”Dacă nu are nimic de ascuns...”

 |  20:10
Tăriceanu o PROVOACĂ pe Laura Kovesi: ”Dacă nu are nimic de ascuns...”

Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, critică refuzul șefei DNA, Laura Codruța Kovesi de a se prezenta în fața comisiei de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009. Tăriceanu îi transmite șefei anticorupție că, dacă nu are nimic de ascuns, pentru a nu da apă la moară bănuielilor, să vină la comisie.

”E important sa vedem realitatea, care era rostul acestor intalniri , ma refer la servicii , procuratura, ce urmareau? Aceste informatii nu fac decat sa confirme banuielile pe care le am avut cu functionarea unui sistem in statul de drept paralel cu cel democratic.

Dansa spunea ca daca nu sunt vinovati sa vina sa depuna marturie, acelasi lucru i se aplica si dansei. Singura putere legislativa este parlamentul , asa ca CSM nu poate sa ii dea scutire de prezenta.

Daca nu o va face, este un punct foarte prost pentru pozitia pe care o ocupa, lucru care cred ca va fi tradus simplu de oricine. Daca nu are nimic de ascuns,  sa vina. Banuielile pe care le au unii se vor intari, daca nu vine la comisie” a spus Tăriceanu la RomâniaTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-12Parerea ta...

SPARTAN
11 Iun 2017

Taricele te ateapta azilul, alzheimerul...
ANONIM
11 Iun 2017

DA, E VORBA DESPRE ZOOO....... CONFRUNTAREA DINTRE UN BOU SI UN LEU ...............
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray