2020-01-28 22:51

Tăriceanu o PUNE LA PUNCT pe Viorica Dăncilă: ”O ZBATERE disperată de a se salva de la înec”

 |  21:27
Tăriceanu o PUNE LA PUNCT pe Viorica Dăncilă: ”O ZBATERE disperată de a se salva de la înec”

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, s-a supărat foc pe premierul și liderul PSD, Viorica Dăncilă, după ruperea alianței PSD-ALDE. Într-o postare publicată pe Facebook, Tăriceanu califică ultimele acțiuni politice ale Vioricăi Dăncilă drept „o zbatere disperată în încercarea de a se salva de la înec”.

„A ajuns să promită cam tuturor parlamentarilor ALDE chiar portofolii ministeriale, doar - doar îi va convinge să i se alăture. Şi, cum n-a reuşit, acum a scos pe «tarabă», tot pentru colegii mei, inclusiv funcţia de preşedinte al Senatului, pe care am anunţat că o voi elibera la începutul sesiunii parlamentare de toamnă. A făcut-o chiar fără să-şi consulte colegii de partid care aspiră în mod natural la preluarea acestei demnităţi importante, în condiţiile în care partidul domniei sale are o majoritate”, a declarat Tăriceanu

Reacția lui Tăriceanu vine în contextul în care Viorica Dăncilă a declarat că a discutat cu mai mulți parlamentari din ALDE nemulțumiți de hotărârea ieșirii de la guvernare și a precizat că s-ar bucura dacă aceștia „s-ar întoarce”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-01

In legatura cu acest articol...

Petre Daea își LAUDĂ succesele în UE: ”Finlanda ne-a cerut ajutorul”

Viorica Dăncilă e CONVINSĂ: ”Nu cred că moțiunea de CENZURĂ va trece”

Eugen Teodorovici propune plata ANTICIPATĂ a pensiilor mărite pentru 2021
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine