2019-09-23 10:10

Tăriceanu, OPTIMIST privind alegerile prezidențiale: ”Voi CÂȘTIGA!”

 |  22:48
Tăriceanu, OPTIMIST privind alegerile prezidențiale: ”Voi CÂȘTIGA!”

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu e convins că va candida alegerile prezidențiale din acest an. Cu o condiție. Să se decidă să candideze. Subiectul ar urma să fie tranșat după data de 26 mai, adică după europarlamentare.

"Candidatura Nu este încă decisă. Am hotărât cu partenerii din PSD ca acest subiect să-l abordăm după alegerile pentru Parlamentul European.

Vom evalua care este candidatul care are cele mai bune șanse ca să îl învingă pe Klaus Iohannis la alegerile din toamnă.

Nu a venit momentul luării unei decizii. E o decizie grea, sunt aproximativ două luni când se va lua această decizie", a spus Tăriceanu, joi seară, la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-04Parerea ta...

@TARICEANU
05 Apr 2019

BOUL ABSOLUT AL POLITICHIEI DIMBOVITENE SE VISEAZA PRESEDINTE . PROBABIL A INTILNIT A SAPTEA TIRFA , VIITOARE SOTIE , CAREIA II PROMITE SA O FACA PRIMA DOAMNA . CE FUMEAZA ASTIA LA ALDE ???
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cine nu votează, să tacă! Gata, duminică votăm în primul tur al prezidențialelor. Suntem la capătul unei campanii destul de anoste, în care premierul Victor Ponta s-a fofilat cum a putut mai bine, și a reușit, să nu cumva să intre în vreo confruntare directă, televizată, cu adversarii săi. Iohannis, pe de altă parte nu a fructificat prea eficient scandalurile din PSD, dosarele grele care au apărut în ultimul timp și gafele făcute de Ponta. Ceilalți candidați au fost destul de activi, mai ales Udrea și Macovei, rămâne de văzut dacă vor avea și efect eforturile lor
30 Oct 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray