2020-02-18 22:06

Tăriceanu, prima reacție după ACHITARE: ”M-a costat ENORM”

 |  22:29
Tăriceanu, prima reacție după ACHITARE: ”M-a costat ENORM”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a fost achitat, marţi, de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul în care este acuzat mărturie mincinoasă.

„Este o zi aparte pe care nu mi-aș fi imaginat că am să o trăiesc vreodată. Nu se poate rezuma totul la o problemă strict de ordin personal. Demersurile mele din ultimii ani de demasca cele făcute de statul paralel nu au izvorât dintr-o problemă personală. Atitutdinea m-a costat enorm pe plan politic și personal, însă nu m-a clintit câtuși de puțin. Mă gândesc la soarta multor cetățeni simpli care au devenit victime ale sistemului care a funcționat în România peste zece ani, fără ca să se poată apăra”, a spus Tăriceanu la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-22Parerea ta...

ANONIM
22 Mai 2018

SEMIDOCTULUI II E TEAMA DE ALTE FAPTE MULT MAI GRAVE COMISE SI NU DE UN ASEMENEA FLEAC CARE NU FACE DECAT SA-I SPELE IMAGINEA DE NULITATE UMANA.
ANONIM
22 Mai 2018

PE LA POSTA ROMANA , PORTILE DE FIER , INTREPRINDERI , PADURI , PETROM , PRIN BANCI , TERENURILE , NIMENI NU ESTE DE VINA , TOATE AU DISPARUT . NIMENI NU ESTE DE VINA . NOI SINTEM DE VINA , PROSTI .
LEVST.
22 Mai 2018

cum zice si proverbul" lenesul mai mult alearga si hotul mai mult pagubeste"...deci cam ce a furat, a trebuit sa dea spagi la asa-zisii judecatori, tocmai pentru asta ofteaza , pentru ca l-a costat enorm...Pana la urma, cu ceva tot il vor priponi, a facut prea multe talharii, ca-macar una- sa nu-I iese prin ochi...
VIDEO
23 Mai 2018

TABLA DE ȘAH RĂMÂNE : se SCHIMBĂ, negrele cu ALBEEEE !!!
ANONIM
23 Mai 2018

"L-a costat enorm !!" Adica, va spun eu cum se face ca stiu de la Ion zis Bebe Ceterski, e fost securist, il stiam ca ofiter in tinerete la secu, acum ca e pensionat e cica detectiv privat, insa face naveta din Baia Mare la Bucuresti unde se intalneste cu alte capuse ca el. Cand l-au arestat pe primarul locco, am auzit de la Bebe cum se procedeaza, porcurorii stiu tot, cat aduna, de cate ori intr-un an, ce stil au de a face banul. Primarului i-au reprosat ca acesta le-a insultat inteligentai pt ca a utilizat aceasi schema de a ciupi bugetul primariei, deci vor versatilitate musii porcurori. Atunci, daca ast ex-premier le-o oferi, nus stiu, cert e ca se vb asa acolo: ai fost in functia aceasta, atati ani, ai strans din: si incepe enumerarea. Apoi calculeaza si cer partea lor. Asta ca sa scapi fara inchisoare.
ANONIM
23 Mai 2018

Te jumuli jupanul matrozescu cu Luli a lui de la DNA... mai ca-mi pare bine. Insa te facu urat de tot si tu nu esti capabil saii tai macaroana dinspre sursa, sa scoti sursa inafara Ro., s-o pui in maxima protectie si apoi sa il joci pe troglobaur,,,, esti domnisorica neajutorata pe langa jupanul matroz ce va matrafoxeaza pre toti...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine