2020-08-10 19:46

TĂRICEANU: "Promovarea Laurei Codruţa Kovesi reprezintă un triumf al mediocrităţii, al SLUGĂRNICIEI"

 |  18:21
TĂRICEANU: "Promovarea Laurei Codruţa Kovesi reprezintă un triumf al mediocrităţii, al SLUGĂRNICIEI"

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susţine că promovarea Laurei Codruţa Kovesi reprezintă ”un triumf al mediocrităţii, al slugărniciei, al duplicităţii, o celebrare a victoriei grupărilor oculte asupra statului de drept”, întrucât aceasta mi a dat dovadă de profesionalism în activitatea sa. ”După ce a nenorocit Justiţia din România acum este chemată să distrugă şi Justiţia europeană”, susţine liderul ALDE.

”Laura Codruţa Kovesi a fost votată azi în reuniunea COREPER pentru poziţia de procuror şef al Parchetului European, printr-un proces strict politic care nu are nimic de a face cu performanţa. Din nou dubla măsură pe care am semnalat-o permanent a prevalat: ce nu ne este permis nouă este perfect acceptabil la Bruxelles. Dacă sunt mândru că un român a ajuns în această funcţie? Sunt mândru. Sunt, dacă vreţi, la fel de mândru pe cât am fost de Ceauşescu atunci când l-a plimbat Regina Angliei cu trăsura. (...) Britanicii nu erau fermecaţi de personalitatea lui Ceauşescu. Ei voiau doar să-şi tragă nişte miliarde de la România pentru economia lor, gripată prin unele sectoare”, a scris, joi, Tăriceanu pe Facebook.

Acesta susţine că ”UE alege să promoveze într-o funcţie de maximă responsabilitate un personaj care s-a dovedit pe parcursul carierei sale oricum numai responsabil nu”.

”Nu sunt mândru că promovarea Laurei Codruţa Kovesi reprezintă, în fapt, un triumf al mediocrităţii, al slugărniciei, al duplicităţii, o celebrare a victoriei grupărilor oculte asupra statului de drept. O unealtă folosită împotriva democraţiei la Bucureşti e mutată la Bruxelles spre a fi folosită în acelaşi mod. Degeaba am tras semnale de alarmă, liderii europeni sunt surzi la ele, precum si la gemetele celor care au ajuns în puşcărie din cauza abuzurilor înfăptuite de Laura Codruţa Kovesi şi a sistemului care o ţine în funcţii. După ce a nenorocit Justiţia din România acum este chemată să distrugă şi Justiţia europeană. Lideri ai Uniunii, să nu ziceţi că nu v-am spus”, a mai scris Tăriceanu, citat de News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-19Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Sep 2019

tot ce a spus Tariceanu despre Ceausescu e adevarat-a fost plimbat cu trasura ca sa fie dupa aia impuscat tot de ei prin slugile FSN-iste.Dar de ce ai avut nevoie de 30de ani ca sa spui asta?
TILICA
20 Sep 2019

Tinerea in functii politice sau publice a unui PLAVAN ca Tariceanu inseamna o adevarata catastrofa pentru poporul roman .....DACA NATIUNEA ROMANA SE MAI VREA SALVATA TREBUIE SA EXCLUDEM DIN VIATA PUBLICA NULITATILE SI GUNOAILE UMANE DE ACEST GEN
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz