2019-10-18 00:15

TĂRICEANU, pus pe recrutări: Lăsați LIBERALII să vină la mine! Vezi ce le transmite liderul ALDE celor din PNL

 |  23:09
 TĂRICEANU, pus pe recrutări: Lăsați LIBERALII să vină la mine! Vezi ce le transmite liderul ALDE celor din PNL

Liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a lansat un apel către liberalii care au rămas în PNL "în speranța unor zile mai bune" să i se alăture în proiectul de consolidare a mișcării liberale din România, în contextul în care, spune el, PNL "nu mai are nicio legătură cu liberalismul" și este pe punctul de a fi preluat "în totalitate de către oamenii din PDL".

"Mișcarea liberală din România poate fi consolidată doar în jurul ALDE. Electoratul român, electoratul liberal ne-a validat în acest an pe scena politică românească în două rânduri, la alegerile locale și la alegerile parlamentare. Suntem pe drumul cel bun, un drum pe care ALDE poate crește și poate deveni o forță politică puternică a României. Vă scriu pentru a vă cere să veniți alături de mine în acest proiect politic de viitor. Împreună vom face din ALDE partidul cel mai puternic pe zone de centru-dreapta din România și vom duce mai departe valorile liberalismului", afirmă Tăriceanu într-o scrisoare deschisă dată publicității vineri.

Copreședintele ALDE susține că electoratul liberal se va îndepărta definitiv de PNL.

"Știu că, în toți acești ani de după 2014, ați trăit cu iluzia că Partidul Național Liberal va reveni la liberalism și se va întoarce din nou spre electoratul liberal. Acum, nu mai există iluzii, ci doar certitudini. PNL este pe punctul de a fi preluat în totalitate de către oamenii din PDL, ceea ce nu va face decât să adâncească criza și să îndepărteze definitiv electoratul liberal", spune Călin Popescu-Tăriceanu în scrisoarea deschisă.

„PNL, un partid golit de conținut!”

Liderul ALDE consideră că în prezent din vechiul PNL "a mai rămas doar numele" și că este un partid "golit de conținut".

"PNL a ajuns în mâinile unor persoane cărora le este imposibil să înțeleagă spiritul liberal, interesul românilor. PNL este astăzi un partid golit de conținut. Partidul liberal la renașterea căruia am contribuit a dispărut. PNL-ul de azi nu mai are nicio legătură cu liberalismul, el fiind trecut, în mod forțat, la tabăra popularilor europeni", punctează Tăriceanu.

El subliniază că, începând cu anul 2014, vocea liberalismului a fost preluată de ALDE, aceasta fiind singura formațiune politică liberală din România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-06Parerea ta...

ALT MASON-SUPER-LABAGIU!!!
06 Ian 2017

MARȘȘȘȘȘȘȘȘȘȘȘȘ!!!!!
RETARDATI SUNTETI VOI POSTACI
07 Ian 2017

AI LUI CIOLOS, SOROS SI IOHANIS !
SĂ MORI TU?!
07 Ian 2017

TRASEISMUL POLITIC SAU CURVĂSĂREALA POLITICĂ, ESTE SPECIFICĂ TUTUROR CELOR PROVENIȚI DIN MAREA ADUNARE NAȚIONALĂ, APOI FSN, PSDR, PSD, PNȚCD, PNL, PDL, UDMR.......ȘI-AU SCHIMBAT CHILOȚII, PĂRUL (unora le-a albit, alții - au chelit) , dar NĂRAVUL - BA! AU NEVOIE DE UMPLUTURĂ DE....AI GHICIT? RAHAT!
BA TU SA MORI
07 Ian 2017

Si pana la coada ce p%%a mea vreti ba fraierilor?Faceti voi un partid nou si noi astia prosti aderam la el.E bine? Va convine? Si dati-ne mai mult ca Dragnea cu 50 de bani. Zice-ti .
JANA KYZDA-LIBERALA
07 Ian 2017

VAI DI MINI & DI MINI, DA URÎT MAI VORGHIȚI, BAGA-MI-AȘ LENDYKU' ÎN RÎTURILE VOASTRE, PROSTĂLĂI ROMÎRLANI! HUIDEO, NEHALIȚILOR, CĂKKAȚI CU BOLENTINE, LINGĂTORI DĂ MOAȘTE, MICI & BERICI, PĂ CAPODOPIRILI LU' GUȚĂ, SCÎRNĂVII, FLEGEME! ZÎT, BEȘIȚII DREAKKULU'!
CONSTANTIN
07 Ian 2017

II PROPUN SA-I MOMEASCA CU CATE O NOAPTE CU NEVESTELE SALE, CA ARE DE UNDE !
@CONSTANTIN
07 Ian 2017

De acord! Și să le facă ce-a promis Madona celor care au votat cu.....”...”.
LIBERALUL BOLSEVIC.
07 Ian 2017

Misiunea lui este distrugerea pnl in schimbul sefiei senatului. Daca nu isi va duce la bun sfarsit misiunea , mafia bolsevica va gasi motiv si il va arunca la tomberon.UDMR abia asteapta sa inlocuiasca ALDE la ciolan.
DURDUR
08 Ian 2017

Am ras cu lacrimi.Super frate.Esti tare.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray