2020-07-07 16:32

TĂRICEANU, reacţie DURĂ la adresa lui Iohannis, după ce a cerut demisia premierului Dăncilă: Urmărește ceva POLITIC

 |  11:36
TĂRICEANU, reacţie DURĂ la adresa lui Iohannis, după ce a cerut demisia  premierului Dăncilă: Urmărește ceva POLITIC

Călin Popescu Tăriceanu l-a criticat pe Klaus Iohannis, după ce președintele i-a cerut public demisia premierului Viorica Dăncilă.

"Președintele nu cunoaște bine care sunt atributele instituționale ale președintelui. Vreau să-i atrag atenția că premierul nu are niciodată nevoie de mandat ca să plece într-o vizită. Viorica Dăncilă vorbește în numele Guvernului și în numele României. Politic, președintele poate să facă declarații, să deschidă un război cu majoritatea, cu Guvernul, e problema dânsului. Majoritatea PSD-ALDE a adoptat întotdeauna o poziție de respect față de instituție.

Poate să ceară demisia premierului, cum poate să o facă orice cetățean. Are aceeași valoare, nici mai mare, nici mai mică. Urmărește ceva politic. Președintele face o gravă eroare de apreciere. Vrea să pară ce nu este. Nu poate să controleze prim-ministrul", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-27Parerea ta...

ANONIM
28 Apr 2018

Urmareste ceva politic palmierul prin schimbarea doamnei Dancila Vrea sa puna un mameluc de al sau (prost precum ultimul) Mai vrea un guvern zero
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz