2020-08-14 17:16

Tăriceanu reacționează față de NEMULȚUMIRILE Corinei Crețu: ””Are mai mult de un sâmbure de ADEVĂR”

 |  20:05
Tăriceanu reacționează față de NEMULȚUMIRILE Corinei Crețu: ””Are mai mult de un sâmbure de ADEVĂR”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, i-a dat dreptate Corinei Creţu privind nemulţumirile acestuia privind întârzierea de a trimite întocmi proiecte privind dezvoltarea infrastructurii astfel încât să contracteze bani europeni.

"Nu am vazut scrisoarea doamnei Creţu, dar sunt convins că este animată de bune intenţii. Cred că ce spune are mai mult de un sâmbure de adevăr. Şi Creţu şi Comisia Eurpeană au fonduri alocate pentru acest exerciţiu, iar proiectele trebuie pregătite", a arătat liderul ALDE.

Comisarul european pentru Politică Regională, Corina Creţu, s-a lansat, luni, într-un extrem de dur la adresa Guverului român pentru incapacitatea de a întocmi proiecte pentru atragerea de bani europeni pentru dezvoltarea infrastructurii.

"Nu înțeleg această tensiune care s-a creat între mine și guvern spunând lucrurilor pe nume. Avem bani la Bruxelles pentru proiecte  de infrastructură, nu avem proiecte", a acuzat Corina Crețu într-o conferinţă de presă.

Corina Creţu, care este şi membru PSD, a lansat un avertisment către Guvern ţinând să precizeze public că nu va mai accepta insulte din partea lor privind activitatea pe care o desfăşoară la Bruxelles.

"Chiar vreau să vă anunț public că nu mai accept insultele din partea Guvernului României față de munca pe care o fac", a spus, vizibil iritată, Corina Crețu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-08Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Oct 2018

banii europeni NU SUNT BUNI PENTRU CIORDEALA MAFIOTA...ca vine OLAF si cere deconturile vezi cazurile MAZARE,DRAGNEA si multi altii ca ei care s-au trezit inculpati cu furturile din fondurile europene Chiar am discutat acum 15 ani inainte ca Romania sa intre in UE cu cineva care facea audit financiar exact pentru OLAF si mi-a spus exact asa-daca lipseste si un euro se deschide dosar automat-toate deconturile trebuiesc justificate la nivel de virgula si nu se admit niciun fel de lipsuri-pentru ca raportul este ulterior re-verificat de toate tarile membre Concluzia-cine are impresia ca poate sa fure din fondurile UE e pur si simplu NEBUN LA CAP
# șTIE șI GRIVEI...
09 Oct 2018

LA PROIECT : IQ,SÂNGE ÎN INST....NU PARLAMENTARI 700/300...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz