2020-08-10 03:06

Tăriceanu: Referendumul e neconcludent ca rezultat, pentru că nu s-a atins cvorumul necesar de validare

 |  16:45
Tăriceanu: Referendumul e neconcludent ca rezultat, pentru că nu s-a atins cvorumul necesar de validare

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, că referendumul este neconcludent ca rezultat, pentru că nu s-a atins cvorumul necesar de validare, astfel că nu poate fi considerat nici o victorie, nici o înfrângere.

”Referendumul e neconcludent ca rezultat, pentru că nu s-a atins cvorumul necesar de validare. Această logică de confruntare permanentă pe care o văd prezentă din ce în ce mai mult în societate şi din păcate şi la nivelul partidelor politice, mai ales astea noi apărute gen USR, Mişcarea dlui cioloş, eu nu o înţeleg. eu cred că politica trebuie făcută altfel, trebuie găsit un numitor comun. Dacă fiecare o să încerce să adopte poziţii cât mai radicale, cât mai extremiste, nu cred că România va reuşi să progreseze”, a afirmat Tăriceanu.

El a adăugat că, ”odată referendumul încheiat, trebuie să ne concentrăm pe alte subiecte”.

”Probabil că rezultatul referendumului reflectă o lipsă de interes a ansamblului sau a majorităţii soecietăţii, cetăţenilor pentru acest subiect. Nu e nici o victorie, nici o înfrângere. Este o dovadă că această temă nu a suscitat interesul necesar pentru a se atinge cvorumul, pentru că rezultatul votului propriu-zis văd ca cifră depăşeşte 90%. (...) O opţiune a fost foarte clar exprimată, dar insuficient ca referendumul să fie validat”, a subliniat liderul ALDE.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-08Parerea ta...

NEGRO
08 Oct 2018

Mosule, puteai sa-l tii deschis pana la Revelion, tot neconcludent ramanea. Pentru ca romanii sunt preocupati de lucruri serioase, nu de labe traditionale si de pangariri ale justitiei cum va scremeti voi sa emiteti de aproape doi ani de zile. Ai auzit cum se plange comisarul de la Bruxelles ca sunt bani pentru autostrada Moldova si gospodina premier sa face ca ploua si se cauta in traista? Ai auzit de inflatia care o prinde pe a dumitale din 2008, de robor de jafuri si de imprumuturi de-a valma tot pentru pomenile lui PSDragnea+limbricul dumitale ALDE? Pai daca nu, mosule, mai stai si pe acasa ca-ti pleaca si cea de-a sasea nevestica. Caci nu faci nici acolo cat o ceapa degerata! Ai apucat-o asa, de-a-n pulea tot pe cai piezise. Cauta-te la cap, neica, de-acolo iti vin ponoasele!
PESEDISTILLOR
08 Oct 2018

daca nu i concludent cei 40 milioane de eur cum sint
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz