2020-07-06 21:29

Tăriceanu, REPLICĂ DURĂ pentru Viorica Dăncilă: ”Vei veni în Parlament ...fără mine!”

 |  22:33
Tăriceanu, REPLICĂ DURĂ pentru Viorica Dăncilă: ”Vei veni în Parlament ...fără mine!”

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu i-a transmis premierului Viorica Dăncilă un mesaj, în care i s-a adresat cu „dragă Viorica”, precizând că i-a oferit în trecut sprijinul pentru face un Guvern mai bun, prin votul în Parlament, însă a refuzat.

„Dragă Viorica, ţi-am oferit repetat sprijinul meu pentru a merge în Parlament ca să facem un Guvern mai bun. L-ai refuzat. Vei veni acum în Parlament trimisă de domnul Iohannis. Fără mine...”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, miercuri, pe Facebook.

„Domnul Iohannis a înlocuit funcţia de mediator cu partidele politice cu cea de sabotaj. Preşedintele nu a înţeles câtă nevoie România are nevoie de stabailitate. E un comportament la fel de imatur şi egoist ca cel al lui Tăriceanu. Unul abandonează guvernarea, altul blochează numirea miniştrilor”, a afirmat şeful Executivului, într-o declaraţie de presă susţinută miercuri la Palatul Victoria.

Premierul l-a făcut laş pe Călin Popescu Tăriceanu pentru faptul că ALDE a decis ieşirea de la guvernare.

Viorica Dăncilă a mai anunţat că va merge în Parlament şi va încerca să obţină susţinerea necesară pentru a duce mandatul Guvernului până la capăt.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-28

In legatura cu acest articol...

Viorica Dăncilă îl acuză pe Iohannis de SABOTAJ: ”Noi vom merge în Parlament”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz