2019-09-19 20:16

Tăriceanu, REPLICĂ DURĂ pentru Viorica Dăncilă: ”Vei veni în Parlament ...fără mine!”

 |  22:33
Tăriceanu, REPLICĂ DURĂ pentru Viorica Dăncilă: ”Vei veni în Parlament ...fără mine!”

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu i-a transmis premierului Viorica Dăncilă un mesaj, în care i s-a adresat cu „dragă Viorica”, precizând că i-a oferit în trecut sprijinul pentru face un Guvern mai bun, prin votul în Parlament, însă a refuzat.

„Dragă Viorica, ţi-am oferit repetat sprijinul meu pentru a merge în Parlament ca să facem un Guvern mai bun. L-ai refuzat. Vei veni acum în Parlament trimisă de domnul Iohannis. Fără mine...”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, miercuri, pe Facebook.

„Domnul Iohannis a înlocuit funcţia de mediator cu partidele politice cu cea de sabotaj. Preşedintele nu a înţeles câtă nevoie România are nevoie de stabailitate. E un comportament la fel de imatur şi egoist ca cel al lui Tăriceanu. Unul abandonează guvernarea, altul blochează numirea miniştrilor”, a afirmat şeful Executivului, într-o declaraţie de presă susţinută miercuri la Palatul Victoria.

Premierul l-a făcut laş pe Călin Popescu Tăriceanu pentru faptul că ALDE a decis ieşirea de la guvernare.

Viorica Dăncilă a mai anunţat că va merge în Parlament şi va încerca să obţină susţinerea necesară pentru a duce mandatul Guvernului până la capăt.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-28

In legatura cu acest articol...

Viorica Dăncilă îl acuză pe Iohannis de SABOTAJ: ”Noi vom merge în Parlament”
Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Noul joc a lui Tăriceanu pe muzica PSD Ziua de miercuri a fost primul mare test pentru pentru soliditatea Coaliției PSD-ALDE după ce PSD a obținut un scor dezastruos la alegerile europarlamentare de duminică, iar ALDE a ratat pragul electoral de 5%, dar mai ales după arestarea lui Liviu Dragnea
30 Mai 2019
Adio ALDE? Și totuși, Alde, cu alde Tăriceanu și Constantin la conducere, nu contează chiar atât de mult pentru PSD, pentru Dragnea. UNPR este mult mai important în economia voturilor din Parlament, pentru perioada rămasă până la alegerilelegislative și, de aceea, alianța cu progresiștii a fost preferată de social-democrați celei cu niște liberali, mulți dintre ei vopsiți sau cu probleme
20 Mar 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray