2020-07-13 09:22

Tăriceanu s-a RĂZGÂNDIT. Când va decide dacă rămâne în COALIȚIE

 |  21:22
Tăriceanu s-a RĂZGÂNDIT. Când va decide dacă rămâne în COALIȚIE

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat intr-un interviu acordat Mediafax ca cel mai probabil decizia de a ramane la guvernare sau de a intra in opozitie nu se va lua pe 20 august.

„Nu cred că anunțăm pe 20 august pentru că în primul rând trebuie să fac o consultare cu colegii mei în forurile statutare, deci vom convoca cred că în primele zile ale lui septembrie delegația permanentă să hotărâm, Eu nu vreau să aibă doamna prim ministru impresia că stă cu spatele la zid, nu e asta ideea, eu încerc să ofer, să întind o mână și să spun „cam așa trebuie” și le spun și colegilor din PSD „treziți-vă că suntem în ceasul al doisprezecelea, hai să facem ceva”. Interesul nu este să… e foarte simplu să spui <>, dar eu încerc înainte de asta să le explic cum ar trebui să facem și sunt mulți de la PSD care înțeleg și ei și văd aceste realități și cred că vor trebui să ia o decizie care să fie în acest sens”, a declarat Tariceanu.

ALDE a atras atenția că PSD are termen până pe 20 august să vină în coaliție cu un plan pentru „o reformă a instituţiilor statului, un nou program de guvernare, precum şi o echipă guvernamentală restructurată care să aibă ca principal atu competenţa".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-13

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

SCANDAL în Coaliție. Dăncilă îi răspunde lui Tăriceanu: ”Poate se referea la miniștrii ALDE”

Tăriceanu iese la ATAC: ”Nu vreau să fac parte dintr-un Guvern IMPOTENT!”
Parerea ta...

CLOșCA CU PUI
14 Aug 2019

Judecata mentalitate țigănească .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz