2020-02-19 11:35

Tăriceanu, SFAT ironic pentru Iohannis: ”Nu se scurtcircuitează premierul”

 |  21:01
Tăriceanu, SFAT ironic pentru Iohannis: ”Nu se scurtcircuitează premierul”

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, că este normal ca preşedintele Klaus Iohannis să o sune pe Viorica Dăncilă pentru a-l chema la Cotroceni pe Teodor Meleşcanu, pentru a da explicaţii cu privire la delimitarea României de scrisoarea comună a UE legată de ambasada la Ierusalim.

"Premierul Dăncilă cred că a vorbit foarte clar pentru toată lumea, se înţelege foarte simplu. Aceste lucruri nu se pot face peste capul premierului. E bine? Acesta este considerentul şi modul în care se desfăşoară relaţia instituţională între preşedintele şi membrii Guvernului. Nu se scurtcircuitează premierul", a spus Călin Popescu Tăriceanu, scrie mediafax.ro.

Călin Popescu Tăriceanu a spus că nu a apucat să discute cu Teodor Meleşcanu despre invitaţia primită de la Cotroceni, în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis cere explicaţii cu privire la delimitarea României de scrisoarea comună a UE legată de mutarea mai multor ambasade la Ierusalim.

"Nu am discutat astăzi cu domnul ministru Meleșcanu. Am discutat în timpul week-end-ului. Eram la curent pentru că am aflat din spațiul public. Cred că trebuie respectate anumite modalități de lucru instituționale. Așa am procedat și eu în perioada când am fost prim-ministru, președintele ori de câte ori dorește să aibă o discuție cu un ministru sau eventual ca un ministru să-l însoțească într-o deplasare externă, trebuie ca acest lucru să-l facă prin intermediul prim-ministrului. Premierul este cel care dă aprobarea miniștrilor în acest sens, având în vedere că ei sunt membri ai echipei guvernamentale pentru care prim-ministrul poartă întreaga responsabilitate", a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-14Parerea ta...

ANONIM
14 Mai 2018

Cine ,IOHANNISUL CEL FALSIFICATOR DE ACTE CA SA INSFACE CASELE SI SA I DEA PE ROMANI IN STRADA?
ANONIMUS
15 Mai 2018

Poate Tariceanu ii da si niste lectii de limba romana pe langa sfaturi acestei d-ne premier. La inaugurarea spitalului V. Gomoiu a spus ca avem echipamente de inalta generatie. Se spune de "ultima generatie" si de "inalta tehnicitate". Nici macar utilizarea corecta a termenilor nu cunoaste aceasta persoana si mai conduce o tara! Poate Tariceanu ii scrie textul si macar sa il invete pe dinafara!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine