2019-09-18 04:02

Tăriceanu, SFAT ironic pentru Iohannis: ”Nu se scurtcircuitează premierul”

 |  21:01
Tăriceanu, SFAT ironic pentru Iohannis: ”Nu se scurtcircuitează premierul”

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, că este normal ca preşedintele Klaus Iohannis să o sune pe Viorica Dăncilă pentru a-l chema la Cotroceni pe Teodor Meleşcanu, pentru a da explicaţii cu privire la delimitarea României de scrisoarea comună a UE legată de ambasada la Ierusalim.

"Premierul Dăncilă cred că a vorbit foarte clar pentru toată lumea, se înţelege foarte simplu. Aceste lucruri nu se pot face peste capul premierului. E bine? Acesta este considerentul şi modul în care se desfăşoară relaţia instituţională între preşedintele şi membrii Guvernului. Nu se scurtcircuitează premierul", a spus Călin Popescu Tăriceanu, scrie mediafax.ro.

Călin Popescu Tăriceanu a spus că nu a apucat să discute cu Teodor Meleşcanu despre invitaţia primită de la Cotroceni, în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis cere explicaţii cu privire la delimitarea României de scrisoarea comună a UE legată de mutarea mai multor ambasade la Ierusalim.

"Nu am discutat astăzi cu domnul ministru Meleșcanu. Am discutat în timpul week-end-ului. Eram la curent pentru că am aflat din spațiul public. Cred că trebuie respectate anumite modalități de lucru instituționale. Așa am procedat și eu în perioada când am fost prim-ministru, președintele ori de câte ori dorește să aibă o discuție cu un ministru sau eventual ca un ministru să-l însoțească într-o deplasare externă, trebuie ca acest lucru să-l facă prin intermediul prim-ministrului. Premierul este cel care dă aprobarea miniștrilor în acest sens, având în vedere că ei sunt membri ai echipei guvernamentale pentru care prim-ministrul poartă întreaga responsabilitate", a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-14Parerea ta...

ANONIM
14 Mai 2018

Cine ,IOHANNISUL CEL FALSIFICATOR DE ACTE CA SA INSFACE CASELE SI SA I DEA PE ROMANI IN STRADA?
ANONIMUS
15 Mai 2018

Poate Tariceanu ii da si niste lectii de limba romana pe langa sfaturi acestei d-ne premier. La inaugurarea spitalului V. Gomoiu a spus ca avem echipamente de inalta generatie. Se spune de "ultima generatie" si de "inalta tehnicitate". Nici macar utilizarea corecta a termenilor nu cunoaste aceasta persoana si mai conduce o tara! Poate Tariceanu ii scrie textul si macar sa il invete pe dinafara!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Gașca mea de la...1 Decembrie! 1 Decembrie 2018. Sărbătoarea Marii Uniri de la 1918. Ora 10.00 - defilarea de la Arcul de Triumf. Președintele României, Klaus Werner Iohannis, alături de președintele Senatului și cel al Camerei Deputaților, Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea, dar și de premierul Viorica Dăncilă și Patriarhul Daniel
03 Dec 2018 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray