2019-10-15 16:53

Tăriceanu și Dragnea numără «TRĂDĂTORII»: 17 parlamentari NU votează moțiunea

 |  15:16
Tăriceanu și Dragnea numără «TRĂDĂTORII»: 17 parlamentari NU votează moțiunea

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a reafirmat că voturile pentru moţiunea de cenzură există, precizând că sunt 16 sau 17 parlamentari, dintre care unii din coaliţie, care nu o votează.

"Ştiţi că întotdeauna la moţiunile de cenzură se fac discuţii în toate direcţiile. (...) Avem o cifră pe care v-am spus-o. Este cu vârf şi îndesat o majoritate necesară ca moţiunea să treacă. (...) Am făcut şi socoteala inversă. Ştim şi care sunt cei care vor vota împotriva moţiunii, deci ne-am asigurat că lucrurile sunt în regulă. (...) Cu aproximaţie 16 sau 17, dar nu sunt numai din coaliţie, din aproximările pe care le am. Sunt, de exemplu, cei cinci parlamentari care au plecat de la noi şi care nu fac parte din coaliţie", a afirmat Tăriceanu, potrivit agerpres.ro.

Preşedintele Senatului a spus că nu a fost vorba de o ceartă cu cei de la UDMR, dar că legile propuse de această formaţiune au nevoie de o analiză atentă. ''Nu ne-am certat, ne-am despărţit în relaţii foarte bune, dar ne vedem fiecare de agenda proprie. (...) Nu e vorba de compromisuri, dar o astfel de lege sau toate cele trei legi trebuie foarte bine gândite, aşezate, analizate şi deciziile luate nu sub presiunea timpului. (...) Am arătat toată disponibilitatea, dar în faţa volumului mare ne-am dat seama că nu putem să gestionăm într-un timp atât de scurt aceste chestiuni", a explicat Tăriceanu. Liderii ALDE sunt reuniţi la această oră într-o şedinţă a Biroului Politic al formaţiunii care are loc la Palatul Parlamentului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-20Parerea ta...

MANECHINUL 5VAGINE
20 Iun 2017

semeni vant culegi furtuna,oricum ar fi dosarele voastre merg mai departe si veti da socoteala
MUNCA SILNICA !!
20 Iun 2017

amandoi sunt tradatori de neam si tara!! puscarie si munca silnica pe viata !!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Iun 2017

Mai baieti...daca aveti n-spe dosare de coruptie si jafuri si stiti ca sunteti 100% PUSCARIABILI...ce dracu mai incurcati borcanele prin parlament ,plecati dracului sau vreti sa ajungeti ca UDREA si GHITA cu 6cereri de arestare pe saptamana...aveti un minim de bun simt sau e prea gros soriciul de PORCI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray