2019-05-26 20:57


Tăriceanu şi un baron PSD în DUBAI. Detalii interesante despre pozele făcute pe aeroport

 |  09:01
Tăriceanu şi un baron PSD în DUBAI. Detalii interesante despre pozele făcute pe aeroport

Un turist i-a fotografiat pe președintele Senatului României și pe președintele Consiliului Județean Neamț, joi după amiază, pe aeroportul din Dubai. Nu erau singuri, ci cu soțiile, dar și cu alte cupluri.

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, a fost în ultima perioadă în concediu. Acesta le-a transmis apropiaţilor că va merge la schi în Alpii fracenzi, însă a fost fotografiat la mii de kilometri depărtate.

Liderul ALDE a fost fotografiat joi, 17 ianuarie, pe aeroportul din Dubai, alături de vicepreşedintele ALDE Daniel Chiţoiu şi preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, social-democratul Ionel Arsene.

Familia Tăriceanu împreună cu alte cupluri veneau dintr-o scurtă vacanță din Dubai – nu de la ski, cum a apărut greșit pe surse în presa zilelelor trecute – iar Ionel Arsene venea de departe, se pare chiar din superbele insule Maldive. Acolo a petrecut un sejur minunat, exotic, alături de liderii PSD și logodnicele acestora.

“S-au intalnit intamplator in aeroport, nu au fost in vacanta impreuna. Familia Tariceanu a petrecut scurtul concediu impreuna cu niste apropiati, iar Arsene se oprisese in Dubai venind din Maldive, sa va uitati la poze sa vedeti cum era imbracat: era in costum de baie si cu o vestuta in poze….ramasese in moodul de Maldive” a dezvăluit o sursă apropiată protagoniștilor pentru cancan.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-20

TAGURI: tariceanu, dubai, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HORUS
20 Ian 2019

din ciclul"vacantele penalilor"!
ANONIM
20 Ian 2019

Ziceți ceva și de trecerile la nivel cu calea ferată din capitală!https://petitieonline.ro/petitie/51086147.Semnați,oameni buni!
BOGDAN PETRESCU, STR.JEAN TEXI
20 Ian 2019

@HORUS : FIECARE POPOR ISI ALEGE CONDUCATORII....PENALI, NEPENALI, PE ACESTIA II AVEM. DE NOI ALESI.......PROST E CEL CARE DA VOTUL, NU CEL CARE IL CERE ! Vezi si cu partidul DSS Cioloş, in Romania si contrabandistii de tigari isi fac partide....
Random imageUltimele stiri


STARBAG