2019-08-22 18:39

Tăriceanu: ”Sistemul nu se dă dus. Nu CEDĂM”

 |  01:10
Tăriceanu: ”Sistemul nu se dă dus. Nu CEDĂM”

Călin Popescu-Tăriceanu, lider al ALDE, a declarat la Antena 3 că „sistemul nu se dă dus”. Preşedintele Senatului a subliniat că cei din coaliţia PSD-ALDE sunt decişi să „nu cedeze”.

„Au ieşit la iveală, ieri - azi, două acţiuni pe care le întreprinde Parchetul General condus de procurorul general, domnul Lazăr, una împotriva ministrului Justiţiei - anchetă penală împotriva lui, şi astăzi am văzut anchetă împotriva domnului Meleşcanu (ministrul de Externe - n.r.). Sistemul nu se dă dus, nu depune armele şi luptă. Asta se vede de la sine. Ce face procurorul general? Deschide acţiuni penale împotriva a doi miniştri”, a declarat, Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-13Parerea ta...

SIGUR Că DAAAAA!
13 Sep 2018

Ca-n Traista lui Smeureac: ”Aș dori să vă fac o surpriză, pentru că așa a fost prezentat în desfășurătorul acestei seri, că eu voi face un interviu-surpriză cu doi invitați surpriză care, de bine, de rău, au ajuns aici. Domnilor, vă rog să poftiți că suntem contra cronometru, tre`să terminăm în două minute, vă rog să vă grăbiți. În aplauzele Dvs., vă rog să îi primiți pe acești doi domni. Stau eu la mijloc ca să-mi fie mai ușor. Sunteți oricum mai înalți ca mine și…cum vă numiți și ce căutați aici? -Bună seara, mă numesc Valentin Piștagora și sunt directorul editurii Paralelul 45. Sunt membru semi-corespondent a 50 de academii din lume și sunt membru fondator al Academiei de Geometriei Neeuclidiană din Insula Belina. -Felicitări! Vă felicit! Foarte multe informații aproape fără sens. Dar…lucrul care m-a copleșit sunt cele 50 de academii la care sunteți membru, dar semi-corespondent. Ce înseamnă să fii membru semicorespondent? -Înseamnă că eu le scriu și ei nu-mi răspund. -Corect! Mi se pare destul de corect. Aveți o personalitate complicată, asta este adevărat. Cu se se ocupă editura? S-o-ncepem cu începutul din toate informațiile. EDITURA PARALELUL 45, CU CE SE OCUPĂ?
-EDITURA PARALELUL 45
13 Sep 2018

se ocupă cu promovarea lucrărilor din Statul Paralel. Pentru că, se știe, în România este un caz unic în lume: pe lângă statul de drept pe care îl are fiecare țară, există un stat parazitar care fagocitează, statul parallel, acesta. Dar, pe de altă parte, după cum spune Riemann în geometria neeuclidiană, la un plan, nu există nicio paralelă. Deci, nu există plan parallel. -Asta rezultă. Că nu există stat parallel. -Nu. Rezultă că domnul Riemann este plătit de domnul Șoros. -Deci Riemann e șorosist. -Păi în cazul ăsta, dacă Rimann e șorosist, trebuie să rămânem la geometria euclidiană, normală, cea scrisă de Lobachevski, nu? -NU SE POATE, CĂ LOBACHEVSKI ESTE PUTINIST. Nici cu el nu putem. Și atunci geometria noastră prin programul de guvernare este, simplu, PIȘTAGOREICĂ. ESTE O GEOMETRIE ÎN CARE NU MAI ESTE…Teorema luli Pitagora este simplă, adică pătratul ipotenuzei este egal cu suma pătratului catetelor…pătratelor catetelor, da. AICI ESTE SUMA PĂTRATELOR CATETELOR, PLUS COMISIONUL.
-DECI ARE O VIRGULă
13 Sep 2018

După virgulă, ceva. Și ce mai are important această piștagoree? -Corect în geometria euclidiană, NU TE POȚI ÎNTINDE MAI MULT DECÂT ÎȚI ESTE PLAPUMA. ÎN GEOMETRIA NEEUCLIDIANĂ, TE POȚI ÎNTINDE MULT MAI MULT DECÂT ÎȘI ESTE PLAPUMA. -Cam cât de mult? -Pentru că sunt mai multe dimensiuni. Te întinzi practice cât vrei… -Și câte dimensiuni sunt? -Câte vrem noi. Practic dacă avem nevoie de o nouă dimensiune, vine domnul Florin Iordache și spune: ”Altă dimensiune!” și a doua zi se votează în Parlament, se aprobă în Curtea Constituțională, merge mai departe. -E foarte simpllu ceea ce spuneți dumneavoastră. -Da, aș dori dacă este posibil să mă intromisionez puțin în discuție, deoarece, așa cum se știe, geometriile noneuclidiene sunt foaarte greu de înțeles chiar și de către întemeietorii lor. -Bun, și dacă sunt greu de…Ce vreți să intro…ce vreți să spuneți sau ce vreți să introduceți în discuție? -Aș vrea să introduce în discuție ceva din literatura română, clasele 1-8, că asta, de bine, de rău, cred că jumate din sală o știe, nu e o problemă plus cealaltă jumate care știe clasele 20-30, master. Deci, ideea este că sunt…vreau să arunc un fel de anatemă asupra marelui meu coleg, Titu Maiorescu.
-DAR DE CE VREțI
13 Sep 2018

să faceți asta? Coleg cu dumneavoastră? Cine…? Dumneavoastră? -Eu sunt tot om de cultură, deci suntem colegi peste veacuri. Ideea este că…Vreau să spun că….Necunoscând contabilitate Titu Maiorescu, a făcut ca Eminescu să aibă o carieră mult mai redusă. -Ce legătură are contabilitatea cu Eminescu? -Păi, ar fi putut să-l prindă cu vreo plată de TVA nefăcută la timp, cu o amendă auto, cu o chestier din asta. Putea să-l bage la pușcărie 1-2-3 ani și aveam și noi acum un 50 de scrisori de la Eminescu, nu un amărât de 15, care le-a mai scris și în dulapul literaturii române sub formă de schelet. C-așa umblă vorba… -Dar cine a spus asta? -Cred că domnul Patapievici dar nu l-am verificat. Deci, cu siguranță așa a fost. -Dacă tot ați venit…V-ați intromisionat în mijlocul acestei discuții, să ne spuneți cum vă numiți. -Titi Smeureac mă numesc. Titi Smeureac. Mai sunt cunoscut sub numele de Ciobanul Freelancer, deci… -Aveți față, să știți. -Am, am, sigur că am. Sunt…ca denumire de…nominativă…care identifică individualul denominat, ăsta-i numele meu ca om, pentru a fi identificat. -Adică numele, pe scurt.
-CA CATEGORIE SOCIALă
13 Sep 2018

prezentă sunt mijlocie-mică, categoria social: BARONET LOCAL, SATUL POTROACELE DIN JUDEȚUL BUZĂU, care este deasupra lu`județul Prahova și dedesubtul lu`alt județ care nu mai țin minte numele. -Vrancea. -Vrancea, deci așa, acolo. Deci, iar ca STARE MINTALĂ sunt puțin obosit… -Asta se vede, și vă agitați… -Exact. Chiar acu`câteva momente mi s-au osificat ultimele fragmente ale fontanelei cu care mă tâtâiam încă din copilărie pentru osificare. DAR ACUM SUNT OSIFICAT, PUȚIM M-APASĂ CREIERUL… -Vă rog să faceți puțin pauză pentru că ați dat foarte multe informații care m-au zăpăcit și pe mine. Iau una la întâmplare, asta cu baronetul. Eu am auzit de baron local dar, ce înseamnă baronet? -BARONETUL ESTE NOUA CATEGORIE SOCIALO-POLITICĂ CARE SE ÎNFIINȚEAZĂ DE LA 1 IANUARIE 2018 deci care e un baron care are netu`mai mic. Venitul net… -Baronul are netul mai mare. -Bine, la baron nu se mai…n-are… -La el brutul contează! -Brutul este foarte mare că e și brutal ei în felul lor, dar…ÎN REST, SE SIMT APĂRAȚI DE ASTA. Important este contribuțiile să treacă de la angajați la angajatori și înapoi de câteva ori până când se lămuresc la cine trebuie să rămână și să urmăm programul de guvernare.
VOLTAIRE SPUNEA,
13 Sep 2018

că politica, este mijlocul folosit de oamenii fără scrupule, pentru a domina oamenii fără memorie. Există 2 feluri de hoţi: – Hoţul simplu este cel care îţi fură portofelul, banii şi ceasul. – Hoţul politician este cel care îţi fură viitorul, visele, cunoştinţele, salariul, sănătatea, puterea, studiile şi zâmbetul tău. Diferenţele dintre aceste feluri de hoţi sunt: – Hoţul simplu, este acela care te alege ca să te fure, – în timp ce politicianul este ales de tine ca să te fure. Încă o diferenţă este că hoţul simplu dacă te plângi, este urmărit de poliţie, în timp ce politicianul este apărat de poliţie. Data viitoare, la alegeri, gândiţi-vă bine înainte de-a vota pentru hoţii voştri sau, lăsați să vină MINORITARII de prin toate țările, precum VIN FAC DREG ...
VIN FAC DREG, DIN VIETNAM
13 Sep 2018

viitorul lider al grupului minorităţii vietnameze din Parlamentul Romaniei: Salut, sunt Vin Fac Dreg, muncitor din Vietnam şi am venit la România să munceşte! Nu, nu bolnav la cap, mulţi român întrebat asta. La voi salariul net obligatoriu pentru munţitori din afara UE este 2700 lei, la noi de patru ori mai puţin. Chiar mă mir că niciun asistat social român nu mutat în Vietnam, luat cetăţenie şi apoi venit aici la 2700 lei net. Probabil prea greu trezit dimineaţa şi plecat la munca! Familia Vin Eu venit cu toată familie aici, vrem rămânem la România. Eu lucrez la construcţii, fac blocuri cu ce rămâne din ţiment, după ce români fură materiale, soţia mea Vin Ţes Mult, lucrează haine la maşină cusut, cu ce material rămâne după ce furat colege pentru rochii, băiat meu Vin Duc Tăvi angajat chelner la restaurant, serveşte porţii înjumătăţite de colegi şi fata mea Vin Scriu Mult, am înscris la ASE, nu trebuie examen, nu trebuie luat nota 5, după ce terminat ASE, angajat la stat şi aranjat pe viaţa. Ea, cea mai norocoasă din familia Vin.
RăZBOIUL DIN VIETNAM
13 Sep 2018

Noi vrem rămânem la Românie, plăcut mult aici ţara voastră. Aduce aminte la mine de perioada din copilărie, când război eram la Vietnam cu americani. Doar că la voi luptat român cu român. Când luptat român cu român, câştigă doar politician. Român supărat pensie mică, Soros de vină, politician câştigat pensie specială. Român bucuros pensie cu 100 lei mai mare, preţuri cu 200 lei mai mare, politician pensie şi mai specială, pe viaţa. La noi politician ales, angajat la electorat este. Eu spus lui: făcut autostrada, făcut spital, el dat din cap, am înţeles şi pus să munceasca. La voi, invers. Politician ales, electorat sluga este. Voi spus lui: făcut autostrada, făcut spital, el dat din cap şi făcut drum asfaltat la el, palat şi tratat la spital la Viena. Din banii furat electorat. Român votat tot Dar plăcut mult că românii nu supărat. Nu făcut ales nimic, votat din nou. Furat politician de rupt, român votat din nou. Scos corupţie din cod penal, ales furat legal, român votat din nou! Om bun-român! Scos infractori din puşcărie, dat la cap la om, român lăsat liber control judiciar. Ales furat mult-mult, milion, acuzat, ales lăsat fuge din ţara, bucurat de viaţa în Costa Rica şi Belgrad.
ŞMECHERIA ROMâN
13 Sep 2018

Eu muncit mult la construcţii aici. Nu autostrada, nu spital, nu facultate. Doar bloc rezidenţial scump şi building office. Aici muncit repede-repede. Mai repede decât emis autorizaţia de construcţie. La noi, la Vietnam ilegal este să construit fără acte, fărp utilităţi, fără strada. Mai bine la voi. Nu este nevoia nici de acte, făcut după aia, nici de utilităţi, Dumnezeu ştie când tras gaze, nici de strada, făcut bloc pe câmp. Sau pădure. Tăiat 200 copaci pădure, ca la Stejarii lui Ţiriac, doar mica amenda. Dar scos banii din vândut stejar tăiat. Făcut mai multe etaje, în loc de 15, 18 şi incă un subsol parcare, nu păţit nimic, doar mica atenţia la Primăria. Doar că eu nu vrut niciodată să locuit în bloc construit de român. Buddha fereşte la cutremur, jumătate de ciment de rezistenţă, plecat noaptea cu portbagaj. Pus polistiren pe stâlp în loc.
BUCUREşTI NU CA HANOI
13 Sep 2018

Eheee, frumos la voi la capitala, nu ca la noi la Hanoi, capitala Vietnam. La voi tot timpul Targ, spectacol, expoziţie. La noi lumea muncit, nu avut timp de concert zilnic. La voi Primărie aruncat cu bani în artişti, în căsuţe cu mititei şi ornamente cu lumini pe stâlp. La noi mai făcut o centura, mai construit un metrou, mai un spital. La voi nu e nevoia, doar joc şi voia buna. Vesel popor, dar după cum votat primar, umor negru este. Dar nu mai vreau plecat acasa de aici. La noi multa multa munca. Aici, dacă venim mulţi mulţi Vietnam, după ce plecat mulţi mulţi români, pe urmă facem minoritate vietnameză şi eu candidat pentru grupul minorităţilor în Parlament. Şi îmbogăţit pe viaţă, nici munca, nici stres, numai votat cum trebuie şi pensie liniştită. Deja mentalitate am de român. Chung toi la rumani, chung toi la rumani, chung toi dang o daymai mai cay tri ! ( Traducere :Adica noi suntem romani, noi suntem aici pe veci stapani ! )
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray