2020-07-02 19:48

Tăriceanu spune un NU hotărât Referendumului ”Fără penali”

 |  20:23
Tăriceanu spune un NU hotărât Referendumului ”Fără penali”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, lider al ALDE, a declarat sâmbătă, la Constanţa, că el contestă vehement organizarea unui eventual referendum pe Justiţie pe data de 26 mai, în aceeaşi zi cu alegerile europarlamentare.

„Curtea Constituţională a decretat că nu este neconstituţional, dar să ştiţi că sunt două aspecte. Unul este aspectul de constituţionalitate şi altul este aspectul politic de oportunitate. Deci, eu contest vehement oportunitatea organizării oricărui tip de referendum simultan cu alegeri locale, parlamentare, prezidenţiale, de orice fel, pentru că sensul alegerilor riscă să fie deturnat, distorsionat. Şi, din acest motiv, eu consider că nu este oportun. Din punct de vedere constituţional, da, e OK”, a spus Tăriceanu, într-o conferinţă de presă, întrebat dacă este de acord cu organizarea unui posibil referendum pe Justiţie odată cu alegerile europarlamentare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-16Parerea ta...

ANONIM
16 Mar 2019

ASTA INSEAMNA CA RETARZII SI NAROZII SA FACA POLITICA , SE INTAMPLA DOAR IN TARILE DIN LUMEA ATREIA SAU CELE TRIBALE.
MASCARICEANU RETARDAT
16 Mar 2019

a ajuns un papagal cu 5% procente sa dea el verdicte contra presedintelui care are 60% procente? ce ne facem cu aritmetica mai tavarisci ati chiulit la ora de matematica observ
TRăDICEANULUI...
16 Mar 2019

îi este frică! Păi dacă se face DAR se și ia în seamă rezultatul referendumului care va fi SIGUR PRO-JOS PENALII, FĂRĂ EI ÎN POLITICĂ, SE DUCE DRACULUI - ÎN SFÂRȘIT - ȘANDRAMAUA NUMITĂ PARLAMENTUL NULITĂȚILOR UMANE!
SATANĂ!
16 Mar 2019

Cumpără-ți maieu ”săracule”! Ești jenant!
TRADATORI DE TARA
16 Mar 2019

SA FACUT REFERENDUM PENTRU = 300 = PARLAMENTARI = . CIND SE APLICA LEGEA ? NIMENI NU SPUNE NIMIC ?
LEE
17 Mar 2019

Un nenorocit
ANONIM
17 Mar 2019

Cata vreme e doar consultativ, nu are rost! Acum, sigur ca ar atrage lume la vot, dar doar atat. Poate il va cere la urmatoarele alegeri cand va fi interesat sa aiba votanti dispusi sa-si miste fundul de acasa. Dc nu le dati o "prima" pt vot? Ar creste numarul lor, asa nu se sinchisesc, pot sa stea comod cum si voi stati mereu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz