2020-04-08 00:00

Tăriceanu trage un semnal de ALARMĂ: ”Alegerile anticipate vor duce România în HAOS”

 |  00:35
Tăriceanu trage un semnal de ALARMĂ: ”Alegerile anticipate vor duce România în HAOS”

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu critică modalitatea prin care Guvernul vrea să declanșeze alegerile anticipate în acest moment politic.

"Deschiderea către anticipate este un lucru care va duce, pe scurt, România în haos aproximativ patru luni de zile. Constituția României așa a fost gândită să nu faciliteze această soluție a alegerilor anticipate, pentru că ea a fost gândită ca o soluție extremă în caz de criză politică majoră, când nu se poate agrega niciun fel de majoritate și nu ai guvern. Și atunci pornești către alegerile anticipate. Nu e cazul în momentul de față: Guvernul Orban a fost investit, nu a avut niciun fel de problemă în Parlament care să necesite o astfel de măsură de urgență și extremă.

Spuneam că se instalează haosul pentru că toate procedurile care sunt prevăzute în Constituție sunt făcute ca să frâneze acest elan al unora. Procedurile extrem de greoaie fac ca acest parcurs să se desfășoare pe aproximativ patru luni. Patru luni în care administrația se blochează, miniștrii nu știu ce vor face, cei din subordinea lor, secretari de stat, directori generali, șefi de servicii vor sta în expectativă", a declarat Călin Popescu Tăriceanu la Antena3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-05Parerea ta...

AMERICANU
05 Feb 2020

REZULTATUL ALEGERILE ANTICIPATE VA MAI DESTRUCTURA CEVA DIN MAFIA CARE A PUS STAPANIRE PE ROMNIA, SI VA TRIMITE LA LADA DE GUNOI A POLITICII ROMANESTI PE MULTI POLITRUCI NAROZI, TICALOSI, RETARZI, TRADATORI ETC.
HAHALERE
05 Feb 2020

Ai furat destul mafiotule . Nu ti mai ajunge ciolanele furate de 30 ani . Mumie fanariota
CORUPțIA OMOARă
05 Feb 2020

Eliminarea parlamentarilor ar fi un câștig imens pentru Romania
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine