2020-07-07 19:11

Tăriceanu vrea pace cu Iohannis: ”Îi întind o mână președintelui”

 |  22:14
Tăriceanu vrea pace cu Iohannis: ”Îi întind o mână președintelui”

Șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu pare că vrea să îngroape securea războiului cu președintele Klaus IOhannis. El a declarat că face un apel public pentru pace socială.

”Pentru ca vad o lipsa de reactie, am hotarat sa fac public acest apel pt a-i arata disponibilitatea pe care noi o avem , noi cei de la ALDE si PSD, dar considerand ca domnia sa are o influenta importanta a celor de la victoriei, ii voi solita sa faca un gest similar pt ca numai asa putem sa punem punct crizei politice.

Si el cred ca intelege ca e nesar sa il facem impreuna, intind o mana presedintelui ca sa ajungem la o intelegere pt ca motivul care a inflamat opinia publica, eu cred ca nu era justificat, dar pentru ca nu aveam nimic de ascuns, aceasta oug nu era cu dedicatie, noi am decis sa abrogam

Motivul a disparut si e nevoie si de un gest din partea noastra de a reveni la normal din aceasta tensiune uriasa si eu regret foarte mult ca aceasta dezinformare uriasa s-a petrecut, sunt convins ca au fost indusi in eroare, gestul l-am facut pt ca nu urmaream niciun fel de interes ascuns, oug nu ar fi fost astfel abrogata.” a declarat Tăriceanu la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-05Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
05 Feb 2017

"Motivul a disparut si e nevoie si de un gest din partea noastra de a reveni la normal din aceasta tensiune uriasa">>>>>>GESTUL NECESAR AR FI DEMITEREA GUVERNULUI GRINDEANU SI ELIMINAREA PENALILOR DIN PARLAMENT.........NIMENI NU MAI ARE INCREDERE IN EI..............ORI DACA NU.....PREGATITI-VA DE ANTICIPATE...........ORI LA BAL ORI LA SPITAL..PENALII AFARA DIN PARLAMENT....CARE AVETI PROBLEME DE CORUPTIE PLECATI DRACULUI DIN POLITICA
ANONIM
06 Feb 2017

Un presedinte care reprezinta doar pe "romanii mei" nu este presedintele al tuturor romanilor. ESTE NECESAR SA FACA UN DIALOG...Nu stim daca se pricepe sau daca are ACEPTUL GERMANIEI...
ADRIAN
06 Feb 2017

Ii intinzi mana cu care furi. Nu Iohanis ne-a scos in Piata, ci voi PSD si ALDE. AM iesit ca ne-am saturat de hoti care-si dau legi. Va fi liniste cand voi nu veti mai fi in parlament si guvern.
MAFIA BOLSEVICA.
06 Feb 2017

Tariceanu esti un hot ordinar. Nu poti intinde mana decat CATUSELOR. AI DEZBINAT INTREAGA ROMANIE IMPREUNA CU LICHEAUA DE TELEORMAN - PATRIA HOTILOR.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz