2019-09-21 01:39

Tăriceanu: Ziua în care preşedintele va ieşi să spună că NU o REVOCĂ pe Laura Codruţa Kovesi, îşi va semna sentinţa

 |  12:58
Tăriceanu: Ziua în care preşedintele va ieşi să spună că NU o REVOCĂ pe Laura Codruţa Kovesi, îşi va semna sentinţa

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a susţinut, sâmbătă, la Congresul PSD, că preşedintele Klaus Iohannis nu va câştiga al doilea mandat şi că „îşi va semna sentinţa” atunci când va ieşi într-o conferinţă de presă şi va anunţa că nu o revocă din funcţie pe şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi.

„Ziua în care preşedintele va ieşi în conferinţă de presă să spună că nu o revocă pe Kovesi, îşi va semna sentinţa. Nu va câştiga al doilea mandat. Toţi vor şti că preşedintele va face orice ca să salveze un singur om din fruntea instituţiei, pentru că acest om îi înlătură adversarii pe care el nu poate să îi învingă în luptă corectă. Preşedintele crede că îşi asigură al doilea mandat, dar va arăta doar că este preşedintele statului paralel, şi nu al României”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu în discursul său de la Congresul PSD de sâmbătă.

Liderul ALDE a lăudat activitatea Parlamentului în ceea ce priveşte dezbaterea şi adoptarea modificărilor legilor justiţiei, spunând despre aceste noi legi că reprezintă o lovitură împotriva statului paralel.

„Parlamentul şi-a luat rolul în serios de putere legiuitoare, a modificat legile justiţiei. Aceste legi reprezintă o lovitură statului paralel, pentru că ele vor opri abuzurile şi vor oferi magistraţilor oneşti armele necesare. Numeroasele manipulări ale statului paralel au fost minciuni, legile justiţiei nu afectează lupta împotriva corupţiei”, a mai spus Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-10Parerea ta...

ANONIM
10 Mar 2018

Pe a vanzatorului de copii a hotului de case a urmasului organizatiei naziste ;grupul etnic german din Sibiu ( pepiniera de SS-isti in al doilea razboi mondial) SLUGOIUL AUSTRIECILOR SI A LUI MERKELetc ar sta mult mai bine
HAI LASă-NE CUCUVEA
10 Mar 2018

cu ”soră-ta” de ”nume”simbolistic = e o proastă îngrămădită, cu limbaj greoi! Dacă era șmecheră și LIBERĂ în decizii...cum se dă - Dragnea&co, NU mai era pe scena politică, nici boul de Trădiceanu, plus toată șleahta politică! TOȚI SUNT LEGAȚI PRIN LEGĂTURI MAFIOTE și SE FAC CĂ LUCRAZĂ ÎN INTERESUL POPORULUI, pricepi?! Eu cred că pricepi, că ești un tip deștept...
HOPA...
10 Mar 2018

Eu ce să-nțeleg de-aici? Ori cu USA, ori cu Ghiță-Dragnea care-i cu austriecii?! Păi atunci de le Klemm a zis că sprijină Guvernul Dăncilă?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Mar 2018

Dar nu ai ce sa comentezi la faza asta....chiar daca nu-ti place de Dancila n-ai ce sa faci ptr ca e numita legal,au majoritate in parlament...Vrei alt guvern trebuie sa ai MAJORITATE in paRLAMENT la urmatoarele alegeri Ce ai vrea sa faca Klemm?sa voteze el in locul nostru,e obligat sa sprijine guvernul legal constituit,aici nu e vorba de ce vrei ci de ce e legal............la urmatoarele alegeri VOTATI DRACULUI ORICE ALTCEVA nu mafia asta
@ LEVST
10 Mar 2018

CORECT SPUNE CALIN....ACEST PALMIER ...CARE ESTE UN BIDON GOL SI STERP ....impotent sa faca copii, dar avid sa vândă!!!...nu este capabil de nimic ....UN ARIVIST....UN IMPOSTOR...UN PENAL SI UN EXCROC....BLESTEMAT FIE CEL CE VA MAI PUNE STAMPILA PTR ASEMENEA SPECIMEN JEGOS
MAFIA PSD
10 Mar 2018

Mafia psd prezenta zilnic prin intermediul latrinei3 si a closetului tv ghita fugaru a reusit sa spele creerele a mii de oameni care nu fac decat sa manifesti un sentiment de mila fata de acest bonlavi.Acest gunoi (tradiceanu) este exponentul mafiei bolsevice , , fiind chiar el paralel cu traiul romanilor. Ce detergent a folosit gadea si ciutacu pentru gunoaiele psd inca nu s-a aflat dar rezultatul se vede la multi conatzionali cu creerele spalate.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray