2020-06-02 16:49

Tensiune maximă în PSD! Șeful PSD Vaslui, atac la Gabriela FIREA: „A ajuns să mă irite și pe mine…”

 |  14:45
Tensiune maximă în PSD! Șeful PSD Vaslui, atac la Gabriela FIREA: „A ajuns să mă irite și pe mine…”

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, luni, că procesul de desemnare a candidatului partidului pentru alegerile prezidenţiale trebuie accelerat, adăugând că Gabriela Firea este o persoană vizibilă, dar are „o capacitate de a genera iritare foarte ridicată”, având în vedere că l-a iritat şi pe el.

„Procesul acesta de desemnare a candidatului trebuie accelerat, pentru că se fac prea multe speculaţii şi dintr-o operaţie serioasă de analiză, de căutare a celei mai bune variante se transformă într-un subiect de cancan, un subiect care mai mult aduce prejudicii, decât să aducă un beneficiu PSD”, a afirmat Buzatu, la RFI, potrivit Agerpres.

Întrebat în legătură cu intenţia Gabrielei Firea de a candida la prezidenţiale, Dumitru Buzatu a spus că „un pic de modestie nu strică unui candidat la prezidenţiale".

„Gabriela Firea este o persoană vizibilă, dar în ceea ce priveşte capacitatea de a genera iritare este foarte ridicată, pentru că m-a iritat şi pe mine. Nu poţi tot timpul... De unde ai atitudinea aceasta de cel mai bun, cel care ştii totul, care-i culpabilizezi pe toţi ceilalţi? Am văzut că este în mare pericol PSD dacă nu o va desemna drept candidat. (...) Un pic de modestie poate nu strică unui candidat la alegerile prezidenţiale", a spus Buzatu.

Gabriela Firea a declarat anterior că premierul Viorica Dăncilă nu are cum să fie candidatul social-democraţilor de succes la alegerile prezidenţiale, câtă vreme nu a ajuns nici măcar la jumătate din scorul partidului. Conducerea PSD se reuneşte marţi pentru a desemna candidatul la alegerile prezidenţiale. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine