2019-07-24 09:40

TENSIUNI în PSD: Codrin Ștefănescu ATACĂ ”epurările” din partid

 |  16:36
TENSIUNI în PSD: Codrin Ștefănescu ATACĂ ”epurările” din partid

Social-democratul Codrin Ştefănescu, înscris contra curentului pentru funcţia de secretar general, este nemulțumit de modul în care se stabilește noua conducere a partidului. A ieşit din sediul PSD criticând „epurările” care ar avea loc în partid.

„Astăzi, în acest partid pe care îl iubesc și pentru care m-am luptat ani de zile, trăiesc niște momente foarte complicate și foarte ciudate”, a spus social-democratul.

„Am venit să îmi depun candidatura pentru secretar general, în condiţiile în care nu ştiu dacă pot intra în sală. Astăzi de dimineaţă, colegii din PSD Sector 1, Biroul permanent, văzând în presă ce se întâmplă cu aceste situaţii complicate şi aberante, s-au autosesizat şi au cerut un Birou permanent, l-au chemat şi pe domnul Tudorache – preşedintele de sector – m-au invitat, şi unul dintre delegaţi şi-a retras delegaţia special pentru a putea intra eu în Congres. Vor trimite această notificare acum la partid, dacă va fi aprobată, s-ar putea să nu fie. Dacă mă întrebaţi dacă voi vorbi la Congres, când eu nu o să pot să intru în Congres, nu mai zic să îmi depun candidatura”, a afirmat Codrin Ştefănescu.

„Eu regret că nu pot candida Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Eugen Teodorovici, Adrian Dobre şi mulţi alţii. Regret faptul că prietena mea şi colega mea, Olguţa Vasilescu, plimbată, târâtă cu cătuşe la mâini prin faţa DNA, nu poate candida ca vicepreşedinte al întregului partid”, a adăugat el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-08Parerea ta...

ANONIM
09 Mar 2018

Ce mesaj cu tâlc îi transmite Gabriel Oprea: „Am apreciat faptul ca domnul Dragnea m-a numit camarad, intr-o declaratie referitoare la vecinul meu de cartier, Codrin Stefanescu. Sigur ca ma numeste camarad! Au existat multe momente in care faptul ca a apelat la sprijinul meu i-a fost de mare ajutor lui Liviu Dragnea. Acest ajutor a fost decisiv pentru destinul lui politic si chiar personal. Poate, candva, voi povesti in amanunt. Astazi ma opresc la doua exemple. In anul 2004, cand eu eram ministrul administratiei publice, iar el presedintele CJ Teleorman, Dragnea m-a rugat sa il ajut sa devina seful presedintilor de Consilii Judetene din PSD. La acel moment, PSD castigase presedintia a 17 Consilii Judetene. Pentru ca m-a rugat sa il ajut, m-am intalnit cu ei, in sediul din Ion Ionescu de la Brad si i-am convins sa-l voteze. Asa a ajuns camaradul Liviu sa fie seful politic al presedintilor CJ din partid. In anul 2015, a apelat din nou la sprijinul meu, de aceasta data din postura mea de presedinte al UNPR. M-a rugat sa il ajut sa fie ales presedintele PSD, in contextul in care Victor Ponta demisionase pe Facebook. A venit la un pahar de vin la UNPR, asa cum stie toata presa prezenta acolo si m-a rugat sa-l sprijin. Liviu a ajuns presedintele PSD si cu ajutorul meu si sprijinul UNPR. Camaradul la nevoie se cunoaste.”
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray