2020-07-13 07:55

TENSIUNI în ședința PSD. Ce mesaj transmite Viorica Dăncilă

 |  17:36
TENSIUNI în ședința PSD. Ce mesaj transmite Viorica Dăncilă

Tensiuni în ședința PSD din acest week-end de la Neptun. Liderul interimar al PSD, Viorica Dăncilă a anunțat concluziile discuțiilor din partid, dar și dorința de a merge mai uniți mai departe.

”Am avut o intalnire informala, am vb de vitorul congres, cum fiecare coleg vede congresul, despre mesajele de congres unitate, a tuturor membrilor PSD si am vb despre stragetica noastra si mesajele pe care le vom da, dar si cum vom actiona dupa congres.

”Ca sunt pareri diferite e normal, si intr-o familie avem pareri diferite, e bine ca fiecare isi spun punctul de vedere, nu trebuie sa vorbeasca doar unul, trebuie sa ascultam parerea tuturor, dar exista discutii divergente nu doar intre Oprisan si Ciolacu, toti vom merge in aceeasi directie si nu influenteaza.

Nu sunt tensiuni, ii simt aproape pe colegi, e dorința de a invata din ce au gresit si de a merge inainte mai uniti, dincolo de declaratii e importanta perceptia” a declarat Viorica Dăncilă după întâlnirea de la Neptun.

Liderul interimar al PSD a reacționat și la intenția lui Eugen Teodorovici de a candida la alegerile prezidențiale:

” E bine ca toti colegii care vor, sa spuna, sa facem sondaje sa maximizam sansa de a castiga. Am cerut tuturor colegilor care vor sa anunte candidatura, ca daca unii colegi vor la prezidentiale,  sa vedem sansele” a mai prezicat Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz