2020-07-06 22:25

Teodor Meleşcanu: Am informaţii că oameni din ţară s-au dus în diaspora ca să voteze. Nu am probe

 |  12:55
Teodor Meleşcanu: Am informaţii că oameni din ţară s-au dus în diaspora ca să voteze. Nu am probe

Teodor Meleşcanu a declarat, marţi, că are informaţii, potrivit cărora oameni din ţară s-ar fi dus în diaspora ca să voteze. Fostul ministru de Externe a ţinut să precizeze că informaţiile nu au fost verificate şi nu are probe în acest sens.

Fiind întrebat despre declaraţia făcută duminică privind oamenii care s-au dus să voteze în străinătate, Teodor Meleşcanu, a refuzat iniţial să comenteze: "Nu, haideţi să ne concentrăm pe declaraţia de azi. N-are rost".

La insistenţele jurnaliştilor, fostul ministru de Externe a afirmat: "Asta spuneam duminică şi altceva spun astăzi. Am mai dat o declaraţie. Ceea ce spuneam duminică este bazat pe o serie de informaţii care nu sunt verificate şi în consecinţă nu am de ce să extind acest subiect".

Chestionat dacă îşi menţine declaraţia, Teodor Meleşcanu a răspuns afirmativ: "Ba da, pentru că ştiu că s-a făcut. Da' nu asta e problema, trebuie să ai probe pentru aşa ceva".

Fiind întrebat dacă a făcut o declaraţie fără probe, ministrul de Externe a spus: "Da, pot să transmit informaţii care au ajuns şi la mine, dar nu pot să fac niciun fel de acuzaţie atât timp cât nu am probe. Dacă aţi înţeles nuanţa".

Chestionat dacă pune pe seama acestui turism electoral cozile din diaspora, Teodor Meleşcanu a negat.

"N-a pus nimeni pe seama acestui turism, dumneavoastră puneţi pe seama acestui turism. Eu v-am spus că cetăţenii români au făcut dovada unui spirit civic deosebit şi au stat la coadă să voteze. Cum au ajuns la coadă, care au fost motivaţiile lor astea sunt alte probleme", a precizat Teodor Meleşcanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz