2020-01-25 12:53

Teodor Meleşcanu, despre votul din diaspora: Nimeni nu este vinovat

 |  09:10
Teodor Meleşcanu, despre votul din diaspora: Nimeni nu este vinovat

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat, că „nimeni nu este vinovat” pentru incidentele petrecute la secţiile de votare din diaspora, unde mii de români nu au mai putut vota. Meleşcanu a ţinut să precizeze că îşi asumă răspunderea pentru faptul că la acest tur de scrutin s-a votat în străinătate de trei ori mai mult decât în turul întâi.

Citeşte şi: 

„Nu este nimeni vinovat. (Vă asumaţi răspunderea pentru votul din diaspora?) Îmi asum răspunderea pentru faptul că s-a votat de 3 ori şi jumătate mai mult decât în turul întâi. Toţi cei care se duc în străinătate să voteze şi nu înţeleg că pot vota foarte bine în România şi să-i lase pe românii din străinătate să-şi fructifice votul. (S-au dus români special să voteze în străinătate?)... am văzut declaraţii şi am văzut multă lume care s-a dus în excursii ca să voteze”, a declarat Teodor Meleşcanu, potrivit digi24.ro.

Premierul Victor Ponta declara în 3 noiembrie că fiecare cetăţean român trebuie să îşi poată exercita dreptul de vot.

„Fiecare cetăţean român trebuie să poată să îşi excercite dreptul de vot, e inadmisibil să nu poată să voteze, motiv pentru care tot ce ţine de instituţiile publice pentru ca pe 16 noiembrie să nu existe niciun cetăţean care să nu poată să îşi exercite dreptul de vot, vom face tot ce ţine de Guvern, de Ministerul Afacerilor Externe şi de instituţii guvernamentale. Cred că putem organiza din punct de vedere procedural tot sistemul de vot, pentru ca pe 16 noiembrie, la ora 21.00, să nu existe niciun cetăţean la Londra, Paris, Viena care să nu poată vota”, afirmat premierul Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine