2020-08-06 04:37

Teodor Meleșcanu, propus de PSD ca președinte al Senatului

 |  16:53
Teodor Meleșcanu, propus de PSD ca președinte al Senatului

Teodor Meleșcanu (ALDE) a declarat luni că a primit o propunere de la PSD să fie președintele Senatului. ”Am înțeles că azi în grupul PSD s-a adoptat decizia de a-mi susține candidatura, voi discuta cu colegii mei de la Senat”.

Teodor Meleșcanu nu a spus ferm dacă acceptă propunerea PSD, dar a spus că așteaptă rezultatul votului. "E nevoie de un om cu experiență la vârful Senatului", a mai spus Meleșcanu.

Tăriceanu a reacționat iritat la întrebările presei pe această temă: "Nu cred că poate cineva să propună o funcție la ALDE fără să discute cu conducerea. Această chestiune ar fi putut să fie făcută, dacă a fost făcută, numai în cadrul unei discuții cu ALDE și asta nu a avut loc. O astfel de propunere nu am ce să o comentez. Am avut aseară o discuție cu dl Meleșcanu în care nu mi-a spus nimic o astfel de intenție... Am discutat cu colegii din PSD care mi-au spus că nu sunt hotărâți în acest moment care ar fi persoana care urmează să fie susținută. Am auzit că sunt mai mulți senatori PSD care își doresc această funcție".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-02Parerea ta...

IUBIRE DE BANI
02 Sep 2019

Nu il mai satura Dumnezeu pe acest comunist ?
GASCA PATRICIENILOR
03 Sep 2019

Reprezentanta OMW Petrom a lui directorul general Barbasu are misiune . Distrugeti toata tara . Ciuma rosie cu actiuni la Viena face praf tot . .Ce nu sa reusit in 20000 ani sa facut in ultimi 20 ani .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz