2019-10-20 22:06

Teodor Meleșcanu, REPLICĂ DURĂ pentru oficialii UE: ”O încălcare GROSOLANĂ a prevederilor europene”

 |  22:43
Teodor Meleșcanu, REPLICĂ DURĂ pentru oficialii UE: ”O încălcare GROSOLANĂ a prevederilor europene”

România şi Polonia sunt împotriva condiţionării fondurilor europene de situaţia statului de drept şi a independenţei justiţiei, au declarat la Bucureşti miniştrii de externe din cele două ţări. Teodor Meleşcanu a amintit că România contribuie la bugetul comunitar - şi astfel finanţările europene sunt un drept câştigat, nu o favoare.

Ministrul de Externe Teodor Meleșcanu: "Din punctul meu de vedere ar constitui o încălcare grosolană nu numai a prevederilor din tratate, dar şi a principiilor fundamentale ale UE care au ca un obiectiv fundamental solidaritatea şi asigurarea convergenţei între economiile statelor membre. În mod evident, politica de fonduri de coeziune, politica agricolă comună sunt instrumente pentru a creşte convergenţa dintre economiile ţărilor mai dezvoltate din UE şi ţările noastre. Nu este într-adevăr niciun fel de operă de caritate".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-01Parerea ta...

@ MELESCANU
02 Feb 2018

BAI EPAVA COMUNISTA , TE CAUTA MOARTEA PE ACASA SI TU TE ASCUNZI IN GUVERN . MAI SCUTESTE-NE IN PULILII NOASTRE CU PREZENTA TA SINISTRA . IA-L SI PE ILIESCU CU TINE , VA RASUFLA LUMEA USURATA DUPA DISPARITIA VOASTRA .
LEVST.
02 Feb 2018

"cum e turcul si pistolu' ", cum e guvernul asa este si acest minstru, el vrea fonduri de la UE pe dea mocca, el nu a priceput in zeci de ani de "diplomatie", ca nu exista "free lunch", exceptie pentru cei ca el(...si sunt multe legiuni!), dar tot de pe spinarea romanilor...
BOLSEVICII
02 Feb 2018

Acest individ bolsevic notoriu nu merita sa reprezinte Romania. A executat ordinele nimfomanului cu cinci neveste. La externe Romania are nevoie de un tanar conectat la cerintele europene actuale nu un bolsevic .
COCINA PSD
02 Feb 2018

o sa pierdeti toate fondurile europene...cu siguranta
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray