2020-02-18 11:12

Teodor Meleşcanu s-a înscris în ALDE. Ce spune în privinţa candidaturii la parlamentare

 |  13:56
Teodor Meleşcanu s-a înscris în ALDE. Ce spune în privinţa candidaturii la parlamentare

Teodor Meleşcanu a declarat că s-a înscris în Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), dar nu vrea să candideze la alegerile locale. Meleşcanu a ţinut să precizeze că este prematur să spună dacă se va înscrie în cursa pentru alegerile parlamentare.

"M-am înscris în ALDE pentru că face parte din familia liberală europeană", a declarat Teodor Meleşcanu pentru Mediafax.

Acesta a susţinut că nu intenţionează să candideze la alegerile locale şi nu a luat deocamdată o decizie în privinţa unei candidaturi la alegerile parlamentare.

Teodor Meleşcanu a fost eliberat, pe 4 decembrie, din funcţia de consilier de stat pe probleme de securitate din cadrul Cancelariei prim-ministrului prin decizia premierului Dacian Cioloş.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-06Parerea ta...

IO-TE-L șI P-ăSTA...
08 Ian 2016

Zici că-i deja MUMIE și tot și-arată fălcile lăsate...profitoare și poftitoare de cașcaval - dat pe răzătoare, da cașcaval să fie!
DESPRE TEODOR MELEșCANU:
11 Ian 2016

”Pentru ex-ministrul de externe râsul este un stimulant și un suport al acțiunii, chiar un instrument professional. Când a candidat la președinție a reușit contraperformanța extraordinară de a fi în momentul de față lanterna roșie a grupului de competitor cu șansă. Motivul psihologic este de fapt inconsistența personajului și oportunismul inimaginabil de care dă dovadă. Nu a știut să speculeze dorința de schimbare a ”trandafirilor” din ”96, pe care un discurs radical i-ar fi scos din inerția tradițională. Apoi – lucru cu totul neobișnuit pentru un diplomat – nu a reușit să facă nicio alianță serioasă, nici la dreapta, nici la stânga. Aceasta vorbește despre rigiditatea sau puținătatea ideilor pe care este în stare să le concretizeze.
PORNIT îN CAMPANIE
11 Ian 2016

ca un Iliescu realist, hotărât, cinstit, gata să rupă cu uscăturile din partid, a ajuns de unde a plecat: un personaj țâfnos, impunând în permanență propriul punct de vedere, acceptând alianțe conjucturale cu personaje dubioase, dornice de imunitate parlamentară. Înțelege cu greu faptul că nu există întotdeauna motive de râs, iar uneori sunt multe zâmbete strâmbe pentru o persoană care se complace deseori în rolul de marionetă, fără să-și facă prea multe probleme despre păpușarul care ține firele. Reușește să fie țap ispășitor, chiar și atunci când nu este cazul. Un post de senator, indifferent de cel care ți-l oferă, poate fi o miză pentru care să te faci de râs. Plasat strategic de Băsescu la S.I.E., cel care până acum s-a dovedit un permanent câștigător, s-ar putea face definitiv de râs dacă ar accepta să devină candidatul la președinție al pensionarilor militari conduși de un purtător cu nume predestinat pentru un vizitator al cramelor – Dogaru.(Florin Tudose)
DESPRE COLONEL ® MIRCEA DOGAR
11 Ian 2016

”Fabricat în retortele speciale ale național-comunismului, politrucul agitator al familiei Ceaușescu s-a văzut cu toată scârboșenia sa de antidemocrat și antieuropean pe caii mari ai neocomunismului de familie tip Ponta-Voiculescu. Mijloace mass-media nelimitate au fost puse la dispoziția flocosului agitator care plânge eroismul nerecunoscut al coloneilor și generalilor ceaușiști, mari profitori ai măcelului din decembrie, pe care l-au comandat și executat. Domnul colonel, KGB-ist și antiamerican, l-a întâlnit în septembrie 2013 pe Dughin, omul de încredere al lui Putin. La fel și Adrian Năstase, între două încarcerări. Când va fi în aceeași situație cu Năstase, Dogaru speră că românii vor demonstra la geamul celulei sale strigând lozinca sa preferată: ” Ieși afară, javră ordinară!”(Florin Tudose). P.S. Aceste personaje ”de marcă” fac parte din tipologia PERVERȘILOR SOCIALI. Printre ei, amintește psihiatrul de renume Florin Tudose și pe Cătălin Voicu, Robert Negoiță, Marius Marinescu ”Bideu” și Ristea Priboi.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine