2020-02-26 00:35

Teodor Meleşcanu: Voi examina cu toată atenţia o eventuală propunere de a candida la alegerile prezidenţiale

 |  13:21
Teodor Meleşcanu: Voi examina cu toată atenţia o eventuală propunere de a candida la alegerile prezidenţiale

Directorul Serviciului de Informaţii Externe (SIE), Teodor Meleşcanu, a declarat, marţi, la Adevărul Live, că va examina „cu toată atenţia” o eventuală propunere de a candida la alegerile prezidenţiale care vor avea loc în toamna acestui an. Meleşcanu a ţinut să precizeze că îşi doreşte să „facă mai mult” şi să îşi pună în valoare experienţa acumulată de-a lungul timpului.

Fiind întrebat cât de valabile rămân afirmaţiile sale, potrivit cărora, dacă va fi solicitat, va examina o asemenea propunere şi va adopta o decizie, Teodor Meleşcanu a spus: "Spre deosebire de alţi politicieni, eu nu am declaraţii pe care le schimb de la o zi la alta. Declaraţia este valabilă. Aşa cum am spus atunci, aşa este valabilă şi astăzi".

Directorul SIE a ţinut să precizeze că îşi doreşte să „facă mai mult” şi să îşi pună în valoare experienţa acumulată.

"Vreau să precizez un lucru foarte important: nu sunt un om care stau pe stradă, am o poziţie, la ora actuală, în SIE, care, din câte aud cel puţin, este o poziţie dorită şi de alţi politicieni, deci nu am niciun fel de problemă. Singurul lucru pe care l-am spus şi pe care îl repet este că am o disponibilitate şi doresc, dacă se poate, să fac mai mult şi să îmi pun în valoare experienţa şi cunoştinţele pe care le-am dobândit de-a lungul unei cariere", a spus directorul SIE.

Teodor Meleşcanu a susţinut că ar fi fost o preferinţă dacă i se făcea o propunere în acest sens din partea "colegilor liberali", ceea ce "nu a fost cazul până acum".

"Declaraţia este valabilă. În cazul în care mi se face o asemenea propunere, care poate fi o propunere serioasă, evident că o voi examina cu toată atenţia şi, în funcţie de disponibilitatea pe care mi-am manifestat-o deja, de a contribui, poate, cu ceva mai mult decât am făcut până acum la evoluţia României, voi lua şi decizia respectivă", a precizat directorul SIE, Teodor Meleşcanu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-05Parerea ta...

PAS!
05 Aug 2014

Am vazut, cate ne(a) mai (ne)facut...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine