2019-10-23 13:22

Teodorovici: Am înaintat premierului propunerea de înlocuire a şefului ANAF

 |  15:39
Teodorovici: Am înaintat premierului propunerea de înlocuire a şefului ANAF

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a anunţat joi că a înaintat premierului propunerea de înlocuire a şefului ANAF, în acord cu strategia sa cu privire la funcţionarea instituţiei.

„Am solicitat doamnei prim-ministru revocarea din funcţia de preşedinte al ANAF a domnului Ionuţ Mişa. Anul 2019 este un an cu foarte multe provocări, în special în zona economică, iar ANAF, ca principala, poate, instituţie publică din România, trebuie să-şi schimbe radical comportamentul”, a declarat el.

Teodorovici a spus că ANAF trebuie să-şi schimbe în primul rând mentalitatea.

„Trebuie să demonstreze că are un tratament corect, echitabil şi onest faţă de contribuabili, fie persoană fizică, fie persoană juridică”, a spus ministrul Finanţelor.

Acesta a menţionat câteva elemente esenţiale pe care ANAF trebuie să le îndeplinească în cursul anului 2019, Teodorovici enumerând o reformă, informatizarea sistemului, pe care a catalogat-o drept „o lacună de foarte mulţi ani de zile”, precum şi simplificarea modului de a acţiona în relaţia cu contribuabilul, o mai bună colectare în zona de TVA şi nu numai.

„Sunt sume foarte importante care pot fi aduse la bugetul de stat printr-un mod mult mai eficient de lucru al ANAF-ului” a spus Teodorovici.

Acesta a adăugat că „este foarte importat ca ANAF să demonstreze că e un partener onest şi echitabil în relaţia cu mediul de afaceri, e foarte important ca modul în care se alocă resursele la nivelul ANAF-ului şi pentu ce anume se alocă să producă într-adevăr un randament cât mai ridicat”.

Ministrul de Finanţe a precizat că a înaintat premierului o propunere de numire în funcţia de conducere de la ANAF.

„2019 fiind un an extrem de intens în acţiuni ale statului în zona economică, în sensul bun, strategia mea privind schimbarea ANAf-ului ave anevoie de o altă conducere la această instituţie” a explicat Teodorovici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-03Parerea ta...

OBIECTIVE ANAF...
03 Ian 2019

....in primul rând DISTRUGEREA CAPITALULUI PRIVAT DE CATRE MAFIA PSD. INCHIDEREA A CAT MAI MULTE PFAuri ,IAR CEI RAMASI FARA LOC DE MUNCA SUNT ASTEPTATI IN OCCIDENT. AICI RAMIN DOAR BORFASII PSD, SI LICHELELE CU PENSII SPECIALE SI CARNET DE CIUMAT ROSU SPURCAT. ȘEFUL ANAF SA FIE UN '' YES MAN'' BUN SLUGOI SI LINGAU AL DICTATORULUI ADOLF HdraKnea.
@OBIECTIVE...
03 Ian 2019

Și când îi vezi că se dau PATRI(H)OȚI, ÎȚI VINE SĂ ARUNCI CU PIETRE-N EI! Distrug PFA-rile, intreprinderile mici și mijlocii prin schimbările din Codul Fiscal de pe o zi pe alta, CA SĂ NU AIBĂ DE LUCRU ROMÂNUL LA EL, ÎN ȚARĂ ȘI SĂ SE DEZVOLTE!!! NUUUUU....ei vor să se golească țara! HAI SĂ-I ÎNTREBĂM PE BORFAȘI DE CE FAC ASTA DE 30 DE ANI ! NU VOR SĂ EXISTE DECÂT SĂRACI (noi), BOGAȚI (ei) și PLECAȚI PESTE HOTARE (dintre noi...). Așa, ne pun căluș în gură în cazul imigranților pentru că sanchi, nu mai este mână de lucru în Ro. stopând concomitent o economie INEXISTENTĂ, NE-LĂSATĂ să existe, să respire,să se dezvolte...pentru a ne ține cu salarii și pensii de rahat, impozite, taxe mărite, pentru că altfel n-ar avea cum să le justifice! ASASINII RO.SUNT ÎN PARLAMENTUL RUȘINII, ÎN GUVERN, PREȘEDINȚIE...ÎI DOARE LA PĂLĂRIE DE NOI, ASTA TREBUIE SĂ PRICEAPĂ TOT PROSTUL!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray