2019-09-22 22:08

Teodorovici, anunţ de ultim moment despre FORMULARUL 600: Vom taxa pe estimare, nu pe cât s-a încasat

 |  13:33
Teodorovici, anunţ de ultim moment despre FORMULARUL 600: Vom taxa pe estimare, nu pe cât s-a încasat

Ministerul Finanţelor va încerca să comaseze cinci formulare, inclusiv Declaraţia 600, iar statul va taxa pe veniturile estimate, nu pe cele realizate, a declarat marţi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, după discuţiile din Comisia de buget finanţe din Senat.

La sfârşitul lunii ianuarie, după audierea sa în Comisia de buget-finanţe din Camera Deputaţilor, Teodorovici a afirmat că Declaraţia 600 ar putea fi unită cu Declaraţia 200. El precizat atunci că românii nu mai trebuie să depună Formularul 600, în condiţiile în care Guvernul va găsi soluţii în acest sens.

Marţi, ministrul a dat asigurări că va propune echipei guvernamentale un nou mecanism astfel încât nimeni să nu fie afectat nici de primul termen de plată, nici de cele următoare.

"Sunt cinci formulare de acest tip, o să încercăm o comasare. Cei care au depus aceste formulare nu le vor mai depune, în cazul în care sumele pe care le-au pus în formularul iniţial sunt mai mari decât ce vor estima pe parcurs. Vom merge pe estimare, nu pe ce s-a realizat în 2017", a spus Teodorovici marţi în Senat.

El a dat asigurări că nu-şi va pierde nimeni calitatea de asigurat pentru că va fi respectat termenul legal de la ultima plată.

"Vom veni cu o OUG înainte de termenul de 90 de zile, în aşa fel încât nimeni să nu-şi piardă calitatea de asigurat", a declarat Teodorovici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-13Parerea ta...

LEVST.
13 Feb 2018

La inceput , ca nu se mai foloseste formularul 666, acum il comaseaza si merg pe bajbaite...Excelet mod de a face aritmetica!
ANONIMUS
14 Feb 2018

Taxele si impozitele se calculeaza pe date reale si nu pe estimari. Toata economia merge pe estimari de aceea ne merge asa de bine si acum taiem din tot ceea ce se poate taia.
DERBEDUL DANDY:
14 Feb 2018

Auziți ce le-a trecut prin dovleac: ”Tot vorbim de cheltuieli publice. Tot ce înseamnă cheltuială publică trebuie luată, analizată, verificată și văzut dacă se justifică sau nu se justifică. Dacă nu se justifică, în viitorul apropiat nu o veți mai vedea în bugetul de cheltuieli. Dacă cheltuiala se justifică, atunci vedem dacă ea se poate susține din zona de fonduri europene sau dacă nu, iar dacă se poate va trece în partea cealaltă la fonduri europene. Fondurile europene există pentru tot ceea ce putem să cheltuim, așa a spus Comisia Europeană. Ca principiu, aceasta va fi abordarea în toată zona publică”, a declarat Eugen Teodorovici. BOUL ĂSTA SINISTRU, rupe din banii alocați achizițiilor, și LE TRECE ”în partea cealaltă”...la f(u)nduri europene, adică la ei în buzunar sau...RAMBURS ori UMFLÂND DATORIA EXTERNĂ A ROMÂNIEI! AȚI ÎNȚELES IMBECILITATEA ĂSTUIA?! BATE ORICE LOGICĂ ”LA CUR” = CUM SĂ LE TRANSFERI CA ȘI CUM AR FI FONDURI EUROPENE, CÂND ELE...NU SUNT?!? Iar la sfârșit, muistul dandy, zice că așa ar fi zis m.UE...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray