2020-08-04 23:50

Teodorovici, aplaudat de Dăncilă, la congresul PSD: „Ce vrea fiecare minister e DORINȚĂ, ce vrea premierul şi ministrul de Finanţe e PUTINȚĂ”

 |  14:59
Teodorovici, aplaudat de Dăncilă, la congresul PSD: „Ce vrea fiecare minister e DORINȚĂ, ce vrea premierul şi ministrul de Finanţe e PUTINȚĂ”

Ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici, care candidează la funcţia de preşedinte executiv al PSD, a declarat, la congres, că „ce vrea fiecare minister e dorinţă, ce vrea premierul şi ministrul de Finanţe e putinţă”.

„Întotdeauna sprijinul e la Ministerul de Finanţe, pentru că ce vrea fiecare minister e dorinţă, ce vrea premierul şi ministrul de Finanţe e putinţă”, a afirmat Teodorovici, în discursul de susţinere a candidaturii.

El a mai spus că au fost momente când erau foarte puţini care voiau să schimbe lucrurile şi vorbeau pe la colţuri. „Astăzi suntem foarte vocali, ceea ce e bine, să spunem. Vă mai aduceţi pe 26 starea partidului? Pe 27 sau 28 ce am spus când am întâlnit delegaţia FMI? Că poate e şansa pentru acest partid”, a adăugat Teodorovici, citat de News.ro.

„Când am fost adus în guvern în 2012, am bănuit din ce motiv, dar am zis că e o şansă pe care pot să o fructific pentru oamenii din această ţară. Am făcut acest pas pentru că am ştiut că se poate”, a mai spus ministrul Finanţelor.

„Nu mi-am schimbat principiile, sunt cel care sunt, pe care Dumnezeu l-a pus pe acest pământ. Singura mea dorinţă e să fac pentru oameni. (...) Eu doresc să fiu acolo unde lucrurile trebuie să se întâmple, să fiu în teren”, a mai declarat Teodorovici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-29Parerea ta...

DUMNEZEU şI APROAPELE TEODORO
29 Iun 2019

Poate ca sentimentul neexprimat oficial, dar pe care-l trăim de 23 de ani în sărăcie și prostie ne face mereu sa iubim prostia aleșilor din partidul PSD. Trebuie să ne dorim cu toții să ne curățim sufletul de închinăciunea păcatului. Ne angajam roman cu roman sa-i ajutam pe țigani noștri sa se întoarcă la valorile sale sau ii vom lasă în continuare la guvernare? ( Dacă am sărăcit material, să avem grijă să nu ne pierdem și ultima bogăție numita Romania )
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz