2020-07-02 09:13

Teodorovici ATACĂ din nou opoziția: ”Chiparoși, zeloși, caraghioși”

 |  16:43
Teodorovici ATACĂ din nou opoziția: ”Chiparoși, zeloși, caraghioși”

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici vine cu noi atacuri și jigniri la adresa opoziției. "Zeloși, chiparoși, cu obrazul gros", așa îi caracterizează ministrul pe liderii PNL, USR sau PMP.

PSD-istul mai susține că actualii lideri ai opoizției se consideră un tip evoluat de politicieni, oameni care nu intră într-o cursă electorală decât dacă sunt 100% siguri de câștig.

”Care mai zeloși, mai muncitori, mai mintoși, care mai vocali, mai ceterași, care mai smecherași, mai tupeiști, mai isterici, care mai cinstiți, mai seriosi, care mai aroganți, mai oportuniști, mai mincinoși și mai caraghioși, care mai chiparoși și mai frumoși, care mai curăței, care cu obrazul gros și teșchereaua plină ochi, care mai barosănei și tare plini de ei, care cu jachete, care cu schelete prin dulapuri și ....tot așa.

Este imaginea pestriță a opoziției politice de azi care, firesc de altfel, se zbate acum să formeze o majoritate parlamentară și să preia puterea. Foarte bine! În sfârșit au ocazia să dea și ei un prim semnal de unitate, după o lungă perioadă de campanie a urii și dezbinării.

Dar nu au luat în calcul apariția unei specii noi de politicieni. Cea a candidatului de profesie. Chipurile, o nouă generație ieșită din laboratoarele politicii, un fel de Supreme Terminator, care, așa cum susține prin liderii săi, se conduce după principiul "totul sau nimic". Adică ei, generația politicienilor perfecți, super-inteligenți, super-cinstiți, super-frumoși și super-super vor să meargă la rupere cu tot ce înseamnă competiții electorale și numai apoi să preia frâiele țării.

Precum un sportiv de triatlon fără rezultate sau performanțe în competiții reale, doar cu make-up și hormoni injectati în exces, care este pus în situația de a intra într-o echipă alături de alți jucători pentru a obține medalii și a urca pe podium.

Dar refuză din vârful nasului, cu aroganța și impertinența unei celebrități umflată cu pompa, care pune condiții absurde de genul: nu intru pe teren până nu am toată galeria, toți arbitrii, ba chiar și echipa adversă de partea mea.

Până atunci, nu mă interesează ... dar stau pe aproape, pe marginea terenului sau în tribună. De acolo vă dau indicații și vă susțin. Poate vă fac și galerie ... sau gălăgie!

Indiferența? Ipocrizie? Lașitate? Teamă? Prostie? Incompetență? Dispreț? Toate la un loc, dar este un cuvânt mult mai adecvat pentru această atitudine - C I N I S M !”, scrie Eugen Teodorovici pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-07

In legatura cu acest articol...

DECIZIE în PSD: Când și cum va fi ales CANDIDATUL pentru PREZIDENȚIALE

Dăncilă, despre DEMISIA lui Stănescu: „A spus că din motive personale. Mie îmi pare rău!”

NUNTĂ după gratii: Radu Mazăre se va CĂSĂTORI în penitenciar!
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
07 Iun 2019

magarul asta nu vede ca ei ciumatii rosii au scazut la 20%??ce mai cauta sa dea cu pietre in balta un nebun lasat in politica?
CAIZER MURDAR
07 Iun 2019

Homo Deus Teodorovici ! Este mult mai important să știe cine urăște pe cine în ceata lor, cine se culcă cu cine, cine este onest și cine este un șarlatan și corupt.
CUCUVEAUA ROZ -BOMBON
08 Iun 2019

Da ti seama !un alogen toxic antiromania si antiroman,Un vanzator de copii si falsificator de acte ,un hot de case ,ne da el indicatii Doamne in ce hal a ajuns tara asta!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz