2020-04-03 08:50

Teodorovici: “Cristian Ghinea lasă în urmă un dezastru la MFE!”

 |  18:04
Teodorovici: “Cristian Ghinea lasă în urmă un dezastru la MFE!”

Cristian Ghinea a folosit poziția de demnitar și imaginea României pentru notorietate și lasă în urma lui la Ministerul Fondurilor Europene (MFE) "un dezastru", în opinia fostului ministru social-democrat al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

“România, timp de doi ani de zile, a fost prima în Europa la absorbția fondurilor europene, iar eu am vrut să arat că România poate. Din păcate, îmi dau seama și vedem cu toții astăzi că dl. fost ministru Ghinea a știut de la bun început ce are de făcut. A folosit acest minister, această imagine pe care Români și-a creat-o în zona de fonduri europene la nivel european strict pentru un interes personal, acela de a candida”, a declarat Teodorovici, miercuri, la Tulcea, potrivit Agerpres.

În sprijinul afirmațiilor făcute, parlamentarul social-democrat a amintit faptul că Ghinea a publicat raportul privind activitatea din primele 100 de zile de mandat guvernamental, susținând că documentul a fost realizat pe bani publici în scop electoral, fapt care trebuie verificat de instituțiile abilitate ale statului.

 “Sunt peste un miliard de euro care pot fi plătiți astăzi pe facturi pe care firmele care desfășoară lucrări în infrastructură nu le pot depune la autoritatea contractantă pentru că automat trebuie să primească și TVA-ul. Firmele așteaptă depunerea acelor facturi până când se dă ok-ul de la MFE. Un miliard de euro este valoarea acelor facturi care efectiv zac și pe care dl. ministru Ghinea putea să-i plătească. Din păcate, această persoană a folosit imaginea României și acea poziție de demnitar în lupta pe diverse teme pentru a-și face notorietate. Dar din păcate în urma domniei sale nu lasă decât un dezastru pe care cu greu îl vom putea remedia”, a precizat Teodorovici.

Senatorul PSD a participat miercuri la Tulcea la o conferință de presă în timpul căreia președintele organizației județene a social-democraților, Horia Teodorescu, a anunțat lista cu candidații la alegerile parlamentare. Cristian Ghinea și-a depus, miercuri, demisia la Cancelaria premierului, după care a anunțat-o în ședința de Guvern.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-26Parerea ta...

ANONIM
26 Oct 2016

TEODOROVICI. CAND ITI PLATESTI DATORIILE PE CARE LE AI CATRE STATUL ROMAN ESTI FRUNTAS IN TOPUL DATORNICILOR DEMAGOGULE. RATA ACTUALA A ABSORTIEI ESTE IN CONCORDANTA CU A TUTUROR STATELOR UE. CODUL FISCAL PE CARE L-AI FACUT TU A. INCHIS. 13000 DE PFAuri .AI INTRODUS TAXA PE STALP. SI SUPRA ACCIZA LA BENZINA. .ASTEA SI MULTE ALTE NEMERNICII SUNT REALIZARILE TALE MAI PRODUS EXPIRAT.2
CONSTANTIN
27 Oct 2016

PAPAGALULE FUSTANGIU, TU AI LASAT UN DEZASTRU IN FAMILIA TA SI IN CLUBURI !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine