2020-07-02 18:17

Teodorovici deschide uşa angajărilor la stat, fără examen! Mesajul transmis de ministrul Finanţelor

 |  13:00
Teodorovici deschide uşa angajărilor la stat, fără examen! Mesajul transmis de ministrul Finanţelor

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a reafirmat sâmbătă că a propus angajarea fără concurs la stat, în sectoarele care ţin de ministerul pe care îl conduce, a absolvenţilor de facultăţi cu profil economic, pentru a întineri sistemul şi a schimba mentalităţile.

"Nu e suficientă o lege pentru a schimbă un sistem. Este nevoie de oameni tineri (...) Mecanismul să fie ca orice facultate de profil economic acreditată, toți cei care sunt absolvenți cu o medie decentă să poată intra în sistemul de finanțe", a afirmat Eugen Teodorovici.

Acesta susține că, deși fără examen, este nevoie de o medie școlară minima de 8.

"Să între în sistem fără acel examen. Stau șase luni, după care se face o analiză și dacă a corespuns cerințelor, să rămână în sistem", a mai declarat ministrul, care a adăugat că trebuie astfel înlocuite cele 2.500 de persoane care ar urmă să se pensioneze.

"Este o deschidere, nu e nicio diferență, orice tânăr care a absolvit o școală de profil economic, chiar dacă a plecat din România, se poate întoarce, se poate încadra este aceeași deschidere", a adăugat Teodorovici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-18Parerea ta...

DACIAN
18 Aug 2019

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, TREBUIE EXAMINAT PSIHIATRUC pt că a propus angajarea fără concurs la stat, în sectoarele care ţin de ministerul pe care îl conduce, a absolvenţilor de facultăţi cu profil economic, pentru a întineri sistemul şi a schimba mentalităţile.EL E ATAT DE TEMBEL CA NU POATE REALIZA CA SI IN ACEASTA CATEGORIE TREBUIE SA EXISTE CONCURENTA SI SELECTIE PE CRITERII DE COMPETENTA SI PERFORMANTA. El DISCOTECARU NU A DAT UN EXAMEN IN VIATA LUI. DIPLOMELE I-AU VENIT CA CEA DE LA Academie S.R.I. iar functiile detinute pana acum le-a ocupat prin pile si relatii. DE ACEEA NU POSEDA MAI MULT DE 1,5 NEURONI.
CăDEREA INTELECTUALULUI
19 Aug 2019

Se pare ca: Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a reafirmat sâmbătă că a propus angajarea fără concurs la stat, frumos nu! Romania, printre tarile care vor sa primească migranti de pe nava Open Arms vreo 20.000 la număr. Suficient pentru angajare din sistemul de stat.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz