2020-07-15 21:52

Teodorovici, despre CANDIDATURA la prezidenţiale: “Vreau să arăt că un preşedinte poate să facă, nu doar să vorbească sau doar să tacă”

 |  13:11
Teodorovici, despre CANDIDATURA la prezidenţiale: “Vreau să arăt că un preşedinte poate să facă, nu doar să vorbească sau doar să tacă”

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunţat duminică, pe pagina sa de Facebook, despre motivele care l-au determinat să participe la competiţia din partid pentru desemnarea celui mai bun candidat la alegerile prezidenţiale.

"Da, mi-am exprimat deschiderea pentru a participa la competiţia internă în PSD pentru desemnarea celui mai potrivit candidat la alegerile prezidenţiale. Da, m-am gândit că a sosit momentul să aducem cu adevărat unitate într-o societate dezbinată şi mai mult echilibru într-o civilizaţie care ezită uneori să-şi manifeste credinţa în valorile moştenite, de teamă a nu fi catalogată drept neevoluată şi nevizionară. Da, pentru că m-am hotărât să arăt că sunt soluţii la problemele cu care ne confruntăm şi că este de datoria noastră, a politicienilor în primul rând, să trecem de la vorbe la fapte. Da, pentru că vreau să arăt că un preşedinte poate să facă, nu doar să vorbească sau doar să tacă", a scris Teodorovici pe Facebook.

"Da, pentru că nu este doar despre a candida sau nu, despre a câştiga sau nu o competiţie, ci este despre a face ceva pentru România şi pentru destinul poporului căruia îi aparţin, aşa cum am făcut mereu. Este despre un popor care trebuie să-şi recâştige credinţa, speranţa şi valorile care l-au consacrat de-a lungul istoriei sale milenare. Dar şi despre aceia care îşi asumă şi victoria şi înfrângerea, care au dovedit că se poate face chiar acolo unde cei care critică au arătat că doar vorbesc şi pentru care România este viitorul asumat şi nu doar ţara pe care o reprezintă la un moment dat. Da, pentru că am şi eu o convingere...Convingerea că România va continua să crească în Europa şi în lume, cu mai multă speranţă, încredere şi respect. Da, pentru că #insistpentruRomania!", a conchis Teodorovici.

Viorica Dăncilă a fost întrebată sâmbătă, la Neptun, la întâlnirea formală a PSD, cum l-ar putea ajuta din calitatea de premier pe Eugen Teodorovici: "Premierul poate ajuta candidatul cu care vom merge, dar nu vreau să fac referire la unul dintre colegi pentru că nu ar fi corect. Vreau să fac referire la toţi colegii mei pentru că eu îi apreciez şi îi stimez pe toţi colegii şi nu aş vrea să fiu părtinitoare. Sunt preşedintele PSD pentru toţi colegii. Din punct de vedere al premierului cred că, prin măsurile pe care le vom lua în perioada următoare, pe lângă prestaţia candidatului nostru, pe lângă proiectul pe care va veni, este important ca din punct de vedere guvernamental - pentru că va candida pe sigla PSD - să luăm cele mai bune măsuri, astfel încât să aducem aport pentru candidatul respectiv". 

Foto: gov.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-23Parerea ta...

IOANA
23 Iun 2019

Diaspora voteaza Iohanis
KATY
24 Iun 2019

daia nu mai putem noi de Diaspora, sa-l ia pe Iohanis sa-l duca la Bruxelles, Teodorovici merita sa fie Presedintele Romaniei, a facut mult pentru finantele Romaniei, a salvat Fondurile Europene intr-un memnt dificil dupa ce E. Udrea facuse multe prostii, nu este usos un vremea de azi sa raspunzi de platile si incasarile Romaniei, eu consider ca merita, este un barbayt bine si destept. Hai sa-l votam .
CUCUVEAUA ROZ- BONTON
24 Iun 2019

Asa este Acest om merita la Cotroceni de 100 de ori mai mult decat sasul acesta gangait si razbunator ,care a avut doar un singur scop :razbunarea pe Romania care in anii 40 a luat casele de la fascistii din Sibiu(pe care i confunda cu comunistii)Ura aceasta si a aratat o inca de la instalarea sa El uraste romanii si Romania
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz