2019-11-15 00:23

Teodorovici îi dă REPLICA lui Băsescu: ”E un EXPIRAT politic, să se retragă la PENSIE”

 |  17:54
Teodorovici îi dă REPLICA lui Băsescu: ”E un EXPIRAT politic, să se retragă la PENSIE”

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a reacţionat, vineri, după ce fostul preşedinte Traian Băsescu l-a numit ”un aburitor” care ar trebui să plece din Guvern. Teodorovici a spus că Băsescu este ”un expirat din punct de vedere politic” care ”ar trebui să se retragă la pensie”.

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, a declarat vineri, întrebat fiind ce părere are despre afirmaţiile lui Adrian Ţuţuianu referitoare la PSD care s-a comportat ”ca un partid de maimuţe”, că astfel de discuţii trebuie tranşeze în Comitetul Executiv al PSD şi că ele nu fac bine clasei politice.

„Sunt chestiuni care trebuie discutate, tranşate, în CEx, la nivelul conducerii partidului. Nu cred că fac bine nici nouă ca partid, nici clasei politice în general astfel de discuţii în spaţiul public şi nu numai”, a spus Eugen Teodorovici, potrivit News.ro.

El a ţinut să dea o replică fostului preşedinte Traian Băsescu, care a afirmat, joi seară, la un post de televiziune, că Teodorovici este ”un mare aburitor” care ar trebui să plece din Gvern împreună cu alţi miniştri.

„Am crezut că mă întrebaţi de ce a spus domnul Băsescu, dar dumneavoastră nu mă întrebaţi de ceea ce spune un expirat din punct de vedere politic, aşa cum este domnul Băsescu, care a minţit şi a furat toată viaţa lui. Şi acum vine să ne dea nou sfaturi. E bine să se retragă la pensie, cât o mai vrea el din ea”, a mai spus Teodorovici.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a făcut, joi seară, la B1 TV, o analiză a Guvernului Dăncilă, el spunând că că Eugen Teodorovici ”este un mare aburitor”, Dănuţ Andruşcă este ”o panaramă”, Teodor Meleşcanu este o ”mumie pietrificată în tradiţiile vechii diplomaţii româneşti, lipsită de dinamism şi cu linii fixe”, în timp ce Victor Negrescu este ”isteţ, dar nu-i foloseşte cu nimic că e prea mic în funcţie”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-12Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
12 Oct 2018

mda,interesanta discutia//baietii astia cand se cearta intre ei atunci spun adevarul...sunt de acord cu amandoi,in ceea ce spun unul despre altul
DOUA LICHELE
12 Oct 2018

Doua lichele bolsevice care isi spun adevarul in fatza. Daca basescu ramâne in istorie cu bune si cu rele ca fost presedinte , discotecarul sovietic teodorovici se va sterge draknea cu el la cur cand ii va fi lumea mai draga (la discoteca ).
EMIGRANTUL
12 Oct 2018

EMINESCU UN PROFET AL ACTUALITATII ROMANESTI Au trecut 168 de ani de când pronia cerească l-a adus printre pământeni pe Mihai Eminescu, poetul naţional al românilor. Dar pe cât de mare i-a fost harul poetic, la fel de mare i-a fost înzestrarea de jurnalist şi de vizionar al viitorului. Actualitatea operei publicistice a poetului nostru naţional este absolut incredibilă, datorită vizionarismului lui profetic, de mare cunoscător al… “eternităţii locale”. A scris în 1880, dar pare a descrie actualitatea politică de azi. Reluăm câteva exemple pentru a marca şi pe această cale luminoasa aniversare de la 15 ianuarie. – Despre lumea românească de azi: “Plebea de sus face politică, poporul de jos sărăceşte şi se stinge din zi în zi de mulţimea greutăţilor ce are de purtat pe umerii lui… Clasele productive au dat îndărăt; ţăranii au sărăcit; industria de casă şi meşteşugurile s-au stins cu desăvârşire, iar clasele improductive, oamenii ce încurcă două buchi pe hârtie şi aspiră a deveni deputaţi şi miniştri, advocaţii, s-au înmulţit cu asupră de măsură, dau tonul, conduc opinia publică”. – Despre politică şi economie: “De când lumea nu s-a văzut ca un popor să stea politiceşte sus şi economiceşte jos; amândouă ordinele de lucruri stau într-o legătură strânsă; civilizaţia economică e muma celei politice. Nu există alt izvor de avuţie decât sau munca, fie actuală, fie capitalizată, sau sustragerea, furtul. Când vedem milionari făcând avere fără muncă şi fără capital nu mai e îndoială că ceea ce au ei a pierdut cineva”. – Despre mită şi alegeri: “Mita e-n stare să pătrunză orişiunde în ţara aceasta; pentru mită capetele cele mai de sus ale administraţiei vând sângele şi averea unei generaţii. Oameni care au comis crime grave se plimbă pe strade, ocupă funcţiuni înalte, în loc de a-şi petrece viaţa la puşcărie. Funcţiun
EMIGRANTUL
12 Oct 2018

– Despre viitorul neamului românesc: “Vom avea de-acum înainte dominaţia banului internaţional, impusă de străini; libertatea de muncă şi tranzacţiuni. Peste tot credinţele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână-n mână cu sărăcia claselor lucrătoare, ameninţă toată clădirea măreaţă a civilizaţiei creştine. Shakespeare cedează în faţa bufoneriilor şi dramelor de incest şi adulteriu, cancanul alungă pe Beethoven, ideile mari asfinţesc, zeii mor”.
ANONIM
12 Oct 2018

rn cocalar ciocalatiu , cirie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray