2020-07-14 10:24

Teodorovici îi RĂSPUNDE lui Tăriceanu: ”M-a IERTAT pe bine Biserica, apoi ALDE...”

 |  21:08
Teodorovici îi RĂSPUNDE lui Tăriceanu: ”M-a IERTAT pe bine Biserica, apoi ALDE...”

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat că el este cel care a propus ca proiectele de acte normative privind rectificarea bugetară să fie incluse pe agenda de lucru a şedinţei de Guvern de luni şi a precizat că nu există nicio modificare faţă de ce a fost postat pe site-ul ministerului.

Totodată, şeful de la Finanţe a afirmat că au fost purtate discuţii cu "colegii de la ALDE" pe propunerea de rectificare, el având o discuţie în acest sens chiar în cursul zilei de luni.

"S-au înţeles lucrurile, au am prezentat în şedinţa de Guvern o situaţie mult mai clară şi mai bine elaborată din toate punctele de vedere comparativ cu ce spun colegii de la ALDE, pentru că era obligaţia mea ca ministru de Finanţe să informez toţi colegii miniştri, pe doamna prim ministru, vizavi de tot ce trebuie făcut pentru ca ţinta de deficit să se menţină la 2,76%, pentru ca toţi acei indicatori macro să fie respectaţi. Pentru că nu e uşor, dar nu înseamnă că e imposibil", a explicat Teodorovici.

În ceea ce priveşte planul de măsuri de restructurare cerut de ALDE până pe 20 august, el a admis că e necesar un astfel de plan şi, la rândul său, a făcut o solicitare în acest sens în şedinţa de Guvern

Cred că trebuie să fie un astfel de plan cu astfel de măsuri”, a spus Teodorovici.

Întrebat dacă el crede că îl va ierta ALDE așa cum l-a iertat cu rectificarea care a fost aprobată de Guvern, ministrul de Finanțe a răspuns ironic: „M-a iertat Biserica pe mine, d-apăi ALDE să nu poată să mă ierte?!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz