2019-10-15 07:08

Teodorovici, REPLICĂ pentru IOHANNIS: „Nu e nevoie de MEDIEREA președintelui, nu există niciun RĂZBOI între Guvern și BNR!”

 |  15:10
Teodorovici, REPLICĂ pentru IOHANNIS: „Nu e nevoie de MEDIEREA președintelui, nu există niciun RĂZBOI între Guvern și BNR!”

Nu există un război între Guvernul României şi Banca Naţională a României (BNR), astfel că nu este nevoie de o mediere între cele două instituţii, în condiţiile în care Ministerul Finanţelor şi BNR colaborează, fără ca asta să însemne că nu există unele critici, a declarat, marţi, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, informează News.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis, care a ieşit luni seară la o plimbare cu bicicleta prin Capitală, a declarat că a decis să încerce o mediere între reprezentanţii Guvernului şi cei ai BNR, pe care în zilele următoare îi va chema la discuţii la Cotroceni, el afirmând că în ultima perioadă "s-a mers cam departe cu unele afirmaţii destul de contondente".

Teodorovici consideră însă că nu este nevoie de o mediere, în condiţiile în care nu există un război între cele două părţi.

”Nu cred că este nevoie de o mediere. Avem o relaţie instituţională cu Banca Naţională, am mai spus, în calitate de ministru al Finanţelor am avut discuţii cu domnul guvernator, nu cred că avem nevoie de o astfel de mediere. (...) Nu este niciun război. Noi colaborăm, BNR şi Ministerul Finanţelor, dar asta nu înseamnă că nu ne criticăm”, a afirmat Teodorovici.

Liderul PSD Liviu Dragnea a atacat recent BNR, afirmând că declaraţii ale reprezentanţilor acesteia, ale preşedintelui şi ale liderilor opoziţiei "prea sunt coordonate", concluzia sa fiind că "în momentul în care România încearcă să se ridice, e cineva care îi dă la picioare".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-24Parerea ta...

ANONIM
24 Apr 2018

Apreciați că ministrul de finanțe nu are calități de bancher și nici de diplomat ? Ce ați zice despre eventualele calități de negociator pe care ar fi încercat să le arate printr-o astfel de atitudine; probabil încercând să negocieze medierea președintelui ? Considerați că ar putea încerca să își păstreze "atuurile" , pentru alte vremuri ale guvernării ?
ANONIM
24 Apr 2018

Ministru Finantelor , discotecar de Rosiori de Vede , TELEORMANEAL unde pana de curand porcul se tinea pe sarma ca si catelu NU ARE DECAT sa exprime decat PALARVE, demagogii, minciuni, prostii, etc CA SI VIORICA DEANTILA , CA SI VARZARU VIDEANU, CA SI PUPAZA DE LA M.A.I CA SI PUIU DE MILITIAN DREAK-NEA , etc
ANONIM
24 Apr 2018

TUPEU DE MOROCAR CIORDITOR . NIMENI NU MAI STIE CE SA FACA ,. PLUS INTELIGENTA LUI VILCOV PUSCARIE 500 ANI
@@ANONIME....
25 Apr 2018

Bucureștiul NU MAI E DEMULT format dintr-o generație, două de bucureșteni născuți, crescuți AICI....după 90 a venit INVAZIA BARBARILOR de prin comune, sate...și-a vândut mă-sa animalul din bătătură, pământul, ca ANIMALUL prost crescut să învețe AICI, să facă și facultate, iar apoi să se ușureze CU BOLTĂ pe cei de la oraș! Unii dintre ei, au ajuns OAMENI, alții...au cărat NĂRAVUL după ei, nefiind cu NIMIC mai răsăriți decât țiganii autohtoni de prin Bucale! P.S. Șoferul, femeia de serviciu de la Casa Poporului, tot din TALPA ȚĂRII face parte...sunt rudele sărace, cunoștințele și/sau părinții BOILOR și VACILOR care o populează, iar dacă ați lucrat la ridicarea Casei, ați fost obligat de altă talpă de ȚĂRAN, CIZMAR PE DE-ASUPRA! Așa că, mai lăsați naibii ipocrizia! E plin parlamentul ăsta de kk-t de ȚĂRANI care-au scăpat prin Bucale, ca vaca prin lucernă!
ANONIM
25 Apr 2018

BIZDARE ESTI LIPSIT DE, RATIUNE, LOGICA SAU DISCERNAMAT AI IN TEASTA NUMAI BIZDA, HOTIE SI PROSTIE. ESTI O ZOAIE SAU NULITATE UMANA. NU AI NIMIC COMUN CU STIINTA SU PULITICA.......................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray