2020-04-07 13:59

Teodorovici, SEMNAL pentru ALDE: ”PSD e prea important pentru a fi șantajat”

 |  20:17
Teodorovici, SEMNAL pentru ALDE: ”PSD e prea important pentru a fi șantajat”

Eugen Teodorovici susține că, atât timp cât va fi președinte exacutiv al PSD, nu va accepta "negocierile pe sub masă, făcute fără știința și în ciuda partidului" și "predarea PSD ca ostatic". El transmite că PSD este un partid prea important pentru a fi șantajat, indiferent de cine sunt cei care încearcă șantajul.

"Ca să putem insista pentru România, trebuie să insistăm pentru PSD#farasantaj. PSD a fost, este și va fi un partid puternic și prea important pentru a fi șantajat, indiferent de cine sunt cei care încearcă șantajul!", a scris Teodorovici pe Facebook.

El spune că, atât timp cât este președintele executiv al acestui partid, nu va accepta două lucruri: negocierile pe sub masă, făcute fără știința și în ciuda partidului și predarea PSD ca ostatic.

Ministrul Finanțelor nu neagă că "sunt unii care vor asta". "Nu neg că poate sunt unii care vor asta, dar atât ei cât și toți membrii și alegătorii noștri trebuie să știe că nu voi gira niciodată aceste lucruri. În rest, fiecare e dispus să încerce să vândă ce și cât poate pentru a-și păstra funcția. Nu totul are un preț, dar totul are un cost. Altfel, rămân același optimist care are convingerea că, dacă dovedim încredere, curaj și caracter, avem în continuare viitor!", adaugă ministrul Finanțelor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-09Parerea ta...

ABURELII
10 Aug 2019

Partidul PSD nu mai este important pentru neamul romanesc . PSD este un partid mizer cu foarte multi membri care au dosare penale la activ chiar si omul discoteca Teodorovici putea sa înceapă cu aceasta fraza. PSD a ajuns un partid de joasa spiță, care toată lumea buna discuta, analizează și cred ca PSD este un partid cu oameni ratați .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine