2019-10-15 21:56

Teodorovici vrea să elimine măsura de poprire a CONTURILOR: O să dispară, până la finalul anului

 |  12:03
Teodorovici vrea să elimine măsura de poprire a CONTURILOR: O să dispară, până la finalul anului

Teodorovici vrea să elimine măsura de poprire a conturilor: O să dispară, până la finalul anului, această abordare agresivă din partea statului Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat miercuri că vrea să elimine, până la finalul acestui an, măsura de poprire a conturilor.

Teodorovici că românii nu o să se mai trezească cu conturile blocate pe neaşteptate.

”Nu te poţi uita în ochii unui român simplu, care n-are niciun fel de instrument de apărare. O să dispară această abordare agresivă din partea statului. Poprirea aceasta dispare. Nu o să mai găsească românul un cont blocat pe neaşteptate când pleacă într-o excursie în afara ţării şi se trezeşte că nu poate să-şi acceseze conturile pentru că, pentru o sumă minoră, cineva i-a a blocat toate conturile. Asta dispare până la sfârşitul acestui an”, a spus Teodorovici, pentru Antena 3.

El a subliniat că a pregătit mai multe reforme în sistem, dar nu le-a publicat pentru că ”sunt mulţi oameni invidioşi pe lucrurile care se fac în sistem”.

”Sper ca românii să simtă schimbările zi de zi, nu că le spun eu la televizor”, a spus ministrul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-12Parerea ta...

ANONIM
12 Iul 2018

BAI DISCOTECAR BIZDAR CU PASARICI IN CAP IN LOC DE CREIER STII CAT IMPOZIT PLATESTE UN PROPRIETAR DE AUTOTURISM BUGATTI DIN TARILE LUMII CIVILIZATE SI CAT SE PLATESTE IN RO ....??? APROPO DE IMPOZITUL PE LUX SI PE MARI PROPRIETATI . Mai sustii ca esti cu ideologie social-democrata de KKT...............
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray