2019-10-15 19:39

“Teroristul” Liviu Dragnea: “Băsescu va fi suspendat pentru acelaşi motiv pentru care Vîntu a fost arestat - favorizarea infractorului”

 |  14:06

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, cel care afost botezat “teroristul” de către Traian Băsescu, a declarat ieri că motivulpentru care preşedintele trebuie suspendat este acelaşi pentru care SorinOvidiu Vîntu a fost arestat: favorizarea infractorului.

Secretarul general al PSD a reiterat poziţiasocial-democraţilor, susţinând că procedurile pentru suspendarea preşedinteluiBăsescu vor fi declanşate dacă acesta va promulga Legea pensiilor. În războiuldintre moguli – Palatul Cotroceni – Palatul Victoria, Liviu Dragnea a intervenit precizândcă Traian Băsescu are acelaşi comportament ca şi Sorin Ovidiu Vîntu. “PSD n-adiscutat despre un calendar pentru suspendarea preşedintelui, dar dacă vapromulga Legea pensiilor vom iniţia procedurile de suspendare pentrufavorizarea infractorului, acelaşi motiv pentru care a fost arestat SorinOvidiu Vîntu. Infractorii sunt Roberta Anastase şi Sever Voinescu, care artrebuie să fie la masă cu procurorii pentru furtul din Parlament. SeverVoinescu se jură că nu fură, dar a fost prins cu raţa în gură”, a declaratDragnea. El a continuat criticile la adresa celor doi, adăugând că aceştia s-aucomportat ca “slugile lui Băsescuşi că sunt destul de speriate de posibilitatea caşeful lor să îşi piardă funcţia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-05-15Parerea ta...

CARNATUL
01 Oct 2010

dar tu tati-dragnea pentru tot ce faci prin teleorman, judet la picioarele tale, unde-ar trebui sa stai inchis? si cat?
GEORGETA
01 Oct 2010

care dintre cei doi actori principali este ,,teroristul"?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray